Αθλητικά Τελευταία Νέα

Επιτυχημένη η πρώτη διοργάνωση αγώνα δρόμου από την ΔΕΥΑ Αβδήρων. Δείτε τους νικητές (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε χθες Κυριακή 12/3/2017, από τη ΔΕΥΑΑ και το Δήμο Αβδήρων, ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. «τρέχω για να έχω».

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:45 π.μ. από το παλιό γήπεδο του Πετεινού για τους 150 δρομείς κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στον αγώνα και χάρηκαν τη διαδρομή και τον όμορφο καιρό. Ανάμεσά τους πολλοί μαθητές, εκ των οποίων 20 Ιταλοί από το Gangi της Σικελίας που φιλοξενούνται στο Δήμο μας από το Γυμνάσιο Γενισέας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος e-tuinning. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για την παγκόσμια μέρα νερού και τη σημασία της προστασίας του πόσιμου νερού στην εποχή μας.

Η ευρεία απήχηση που είχε αυτή η πρωτοβουλία, μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και μας έπεισε ότι ο αγώνας αυτός επιβάλλεται να θεσμοθετηθεί και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό της ΔΕΥΑΑ, τους Xanthi Runners, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ξάνθης, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και όλους τους μεμονωμένους εθελοντές χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα τα είχαμε καταφέρει.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών ανά κατηγορία, τα ονόματα των οποίων παρατίθενται παρακάτω, καθώς και η απονομή αναμνηστικού επάθλου στην ιταλική αποστολή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1ΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
2ΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥΡΝΑΝΕΛΗΣ
3ΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΙΔΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΘΩΜΑΗ ΝΑΣΚΟΥ
2Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
3Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
1ΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ
2ΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΑΝΟΣ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗΣ
3ΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
1Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΔΟΥ
2Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΟΥ
3Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ

 

Σχετικά Άρθρα