Αθλητικά Τελευταία Νέα

Επιτυχίες του γυμναστικού συλλόγου Ερατώ Ξάνθης

Προπονητικό καμπ Προπονητικό καμπ 2

Ο Γ.Σ.Ε.Γ. Ερατώ Ξάνθης πήρε μέρος στο Προπονητικό Camp Τραμπολίνο 2014 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα από τον Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Β. Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.) και τον Δήμο Θερμαϊκού. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος, η γνωριμία των αθλητών μεταξύ τους καθώς και η αλληλοενημέρωση και επιμόρφωση των προπονητών.

Συμμετείχαν 16 αθλητικά σωματεία γυμναστικής από όλη την Ελλάδα, με 50 αθλητές και αθλήτριες, 12 προπονητές Τραμπολίνο, 1 διεθνής κριτής και 2 τεχνικοί από την Αγγλία. Στο camp φιλοξενήθηκαν  και προσέφεραν τις γνώσεις και την εμπειρία τους οι τεχνικοί Fabiana Flores και Huberto Hernadez Perez.

Για 7 ημέρες (18-25 Αυγούστου 2014) οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου μας Σπανός Γιώργος, Τουμπάν Ρετζέπ, Παλτατσίδου Ζωή,  και Αθανασιάδου Χρύσα είχαν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την άθληση με τη διασκέδαση και να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση ελλήνων και ξένων προπονητών στο κλειστό Γυμναστήριο Περαίας. Την Κυριακή 24 Αυγούστου οι αθλητές πήραν μέρος σε φιλικό αγώνα. Τα παιδιά συνόδευε η προπονήτριά μας, κα Λαρίσα Σερτάκοβα.

Ο Γ.Σ.Ε.Γ. Ερατώ Ξάνθης θα συνεχίσει και στη νέα αθλητική χρονιά τις προσπάθειες για την προώθηση του αθλήματος στην πόλη μας, έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες. Καλούμε τους γονείς και τα παιδιά που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη συστηματική άθληση μέσα από ένα όργανο που προσφέρει ταυτόχρονα και διασκέδαση, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6948007066 (κα Λαρίσα Σερτάκοβα) ή να μας επισκεφθούν στο χώρο προπόνησης στο Γυμναστήριο Ανάξαρχος πίσω από το Υδρώ Ξάνθης.

Τα τμήματα αρχαρίων λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6:30-7:30 μ.μ. (για τις ηλικίες 4,5-6 ετών) και 7:30-9:00 μ.μ. (από 7 ετών και πάνω). Οι εγγραφές στο Σύλλογο συνεχίζονται έως 30 Σεπτέμβρη.

Σχετικά Άρθρα