Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Επιτυχία της Ομάδα Δίας Αλεξανδρούπολης συνελάβε νεαρούς με ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στις 19/20-5-2014, στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και τον Ξηροπόταμο Δράμας, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 31, 30  και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, ξεχωριστές δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και εισαγωγής ναρκωτικών. Αναλυτικότερα:

Χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 4 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε εισάγει από τη Βουλγαρία στη χώρα μας.

Χθες το μεσημέρι, στον Ξηροπόταμο Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, βρέθηκαν 2 δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19,8 γραμμαρίων.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6,7 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχετικά Άρθρα