Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επιστολή του Στέλιου Μωραϊτη για το θέμα της Πολιτείας. «Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια»

ΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ………..ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ

moraitis

Μετά από έναν τιτάνιο αγώνα, ένα λυσσαλέο πόλεμο πολλών ετών, αποφάσισα να ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς, σαπίλας, παρανομίας και τρομοκρατίας που είχα προαναγγείλει πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξη τύπου. Με έγγραφα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία πλέον. Ο πόλεμος αυτός που δέχθηκα προσωπικά, είχε ως στόχο την επαγγελματική, οικονομική, κοινωνική, οικογενειακή και πολιτική μου εξόντωση.

Στο στόχαστρο αυτό μοιραίως μπήκαν ο συνεταίρος μου και η πλειοψηφία των συναδέλφων μου της περιοχής μας, οι οποίοι πλήρωσαν και αυτοί και εισέπραξαν το μίσος, το μένος, το οικονομικό κόστος που δυστυχώς ήταν τεράστιο. Στην υπόθεση εμπλέκονται από ιδιώτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους, ισχυρούς υπηρεσιακούς παράγοντες όλων σχεδόν των υπηρεσιών, πολιτικούς, θεσμικούς και ελεγκτικούς μηχανισμούς. Οι Κύριοι αυτοί λειτουργούσαν συντονισμένα, με απίστευτο θράσος επί σειρά ετών και μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι δυνατόν τα κατορθώματά τους να συμπεριληφθούν στο βιβλίο «Γκίνες» διεκδικώντας πρώτο βραβείο διαφθοράς και παρανομίας!!!!!!!!!!!!!!! Διότι περιλαμβάνουν παράνομες πλημμεληματικές και κακουργηματικές πράξεις, πλήθος εγκληματικών ενεργειών!!!!!!!!!!!!!!!!! Για όλους αυτούς του λόγους έχω ενημερώσει όλες τις Αρχές και ζήτησα προστασία και ασφάλεια διότι κινδυνεύει η ζωή μας και η ακεραιότητα των οικογενειών μας. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Τα έγγραφα που από σήμερα θα δίνω στη δημοσιότητα (τα περισσότερα μάλιστα είναι αναρτημένα και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) όλα τα κατέχω με αποδεδειγμένο έννομο συμφέρον, μετά από γνωμοδοτήσεις των νομικών υπηρεσιών των φορέων καθώς και με Εισαγγελική Παραγγελία. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά έναν έντιμο, απλό, ανώνυμο πολίτη που παρουσιάστηκε σε εμένα στις 12/12/2012, ημερομηνία ορόσημο, ο οποίος μου παρείχε τις πρώτες πληροφορίες και τα πρώτα «πολύτιμα» έγγραφα. Από την ημέρα εκείνη με νηφαλιότητα, καρτερικότητα και εχεμύθεια άρχισε ο αγώνας μας ο οποίος ήταν δύσκολος, διότι είχε απέναντί του αδιαπέραστο τείχος, παντού δε στις υπηρεσίες υπήρχε πέπλο σιωπής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τεράστια υπομονή και οικονομικό κόστος κατόρθωσα να αποκαλύψω μία, μία τις παράνομες μεθοδεύσεις και παράνομες πράξεις. Κατόρθωσα να σπάσω και να κάμψω την απίστευτη λυσσαλέα αντίσταση και αντίδραση που έβρισκα μπροστά μου από όλους αυτούς τους υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημειώνω δε να μη βιαστούν κάποιοι να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα διότι οι αποκαλύψεις που θα βγουν στη δημοσιότητα δεν αφορούν μόνο επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά πράξεις απίστευτης, μνημειώδους διαφθοράς στο δημόσιο και είχαν ως αποτέλεσμα τη ζημία του δημοσίου ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Επισυναπτόμενα του Δελτίου Τύπου έγγραφα

ΕΓΓΡΑΦΟ 1ο: ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ 80/2005 ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ή αν το θέλετε καλύτερα ΣΕ ΑΚΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ 2ο: ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ 80/2005 ΑΔΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 20-5-2009

Η παρανόμως εκδοθείσα άδεια 80/2005, όχι μόνο δεν αμφισβητήθηκε στις 20-5-2009 (όταν ξέσπασε η πολεοδομική καταιγίδα στην Ξάνθη), αναβαθμίζεται, αναθεωρείται η άδεια παρανόμως, καταθέτοντας ενοικιαστήριο μίσθωσης. Σας παραθέτουμε απόσπασμα από έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης Ξάνθης με Αρ. Πρωτ. 2930/8-10-2014 που αναφέρει τα εξής: «εξέδωσε την υπ. αριθμ. 975/15-5-2013 ανάκληση της υπ. αριθμ. 80/2005 αναθεώρησης εκδοθείσας στις 20-5-2009, διότι η υπηρεσία απεδέχθη ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης για ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΓΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που είχε υποβάλλει ως τίτλο ιδιοκτησίας ενώ δεν έπρεπε να γίνει δεκτό»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Μεταξύ και άλλων εγγράφων της Υπηρεσίας Δόμησης Ξάνθης σας παραθέτουμε από το έγγραφο με Αρ. ΠΡΩΤ. 1959/1-10-2013 απόσπασμα απάντησης σε ερώτημά μας για το εάν είναι νόμιμη η αναθεώρηση που αναφέρει τα εξής: «όχι, καθόσον το υπ. αριθμ. 23951 συμβόλαιο εκμίσθωσης δεν αποτελεί τίτλο ιδιοκτησίας μεταβίβασης κυριότητας και δεν ελέγχθηκε για τις συνέπειες που μπορούσε να δημιουργήσει στην αρχική ιδιοκτησία καθώς επίσης η σύμβαση αυτή μίσθωσης γίνεται με σκοπό την καλλιέργεια γεωργικών προϊόντων»

ΕΓΓΡΑΦΟ 3ο: ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΓΑΜΩΝ, ΧΟΡΩΝ ΚΛΠ. ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 4127/11-10-2010

Έγγραφο κωδικοποιημένης «εξυπνάδας» και «κουτοπονηριάς» για βραβείο Γκίνες. Απευθύνεται μόνο σε ιδιοκτήτη και μηχανικό, αναφέρει μία έκθεση αυτοψίας ως σχετικό με ημερομηνία 5-10-2010 χωρίς όμως να υπάρχει αριθμός αυτοψίας!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοναδικό. Ενώ υπάρχει αναθεώρηση μαϊμού που έκανε η ίδια η Πολεοδομία αποδεχόμενη το παράνομο συμβόλαιο μίσθωσης για καλλιέργεια γεωργικών προϊόντων, η Πολεοδομία στέλνει αυτό το «συνθηματικό έγγραφο», όπου με αυστηρό ύφος τους προειδοποιεί να προσκομίσουν καινούργια στοιχεία γιατί λόγω καμπυλότητας της κορδέλας, η μέτρηση που έκαναν στην αυτοψία (χωρίς αριθμό) μπορεί να μην είναι ακριβής!!!!!!!!!!!!!!!! Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλουμε πρόστιμο αυθαίρετης κατασκευής (έστω και με καμπυλότητας της κορδέλας………………) Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν προσκομίστηκαν νέα στοιχεία, όχι μόνο δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο, αλλά παράλληλα χορηγήθηκε και ηλεκτροδότηση του κτιρίου με ημερομηνία 5-10-2012. Σας παραθέτουμε απόσπασμα από το έγγραφο της Πολεοδομίας 1959/1-10-2013 το οποίο αναφέρει «ενώ ο ιδιοκτήτης δεν ανταποκρίνεται σε αυτήν την ειδοποίηση της Πολεοδομίας, η Πολεοδομία δεν επιδίδει έκθεση αυτοψίας και υπολογισμού προστίμου και παράλληλα χορηγεί ηλεκτροδότηση του κτιρίου με ημερομηνία 5-10-2012»

ΕΓΓΡΑΦΟ 4ο: ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ 80/2005 ΤΗΣ 20-5-2009

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια ανακαλείται επιτέλους η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας 80/2005 μετά από καταγγελία στις 15-5-2013.

ΕΓΓΡΑΦΟ 5ο: ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ.1092/27-5-2013

Στο έγγραφο αυτό υπάρχει σαφής καινούργια προειδοποίηση για έκθεση αυτοψίας και πάλι δεν εφαρμόζεται ο Νόμος ενώ δεν προσκομίζεται κανένα στοιχείο.

ΕΓΓΡΑΦΟ 6ο: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1959/1-10-2013

Εδώ η υπηρεσία μετά από πάροδο έξι μηνών από την ανάκληση της αναθεώρησης δηλώνει την ανεπάρκεια των γνώσεών της και κάνει ερωτήματα στο ΥΠΕΚΑ……… προκειμένου να δώσει χρόνο στην επιχείρηση να λειτουργεί παράνομα. Παρά ταύτα στο συγκεκριμένο έγγραφο, στο τέλος της δεύτερης σελίδας ρωτά μετά την ανάκληση εάν πρέπει να επιβληθεί το πρόστιμο, στην αρχή δε της τρίτης σελίδας του ιδίου εγγράφου, δηλώνει με βεβαιότητα ότι έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο. Παρόλα αυτά δεν επιβάλλει πρόστιμο και πάλι μέχρι της 9-10-2014 (για έναν ολόκληρο χρόνο) και εφόσον στο μεταξύ έχουν συμβεί συνταρακτικές αποκαλύψεις στην υπόθεση, ακυρώνει την αναθεώρηση μετά από ένα χρόνο και αμέσως στις 9-10-2014 επιβάλλει πρόστιμο 524.112,70ευρώ. Αρ. έκθεσης αυτοψίας 35/9-10-2014. Στο μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια το συγκεκριμένο κατάστημα με την ανοχή της Πολεοδομίας και άλλων υπηρεσιών, λειτουργεί παράνομα και μάλιστα δίνεται το δικαίωμα με όλες αυτές τις ενέργειες να εκδοθεί παρανόμως καινούργια άδεια λειτουργίας και να ανακληθεί βεβαίως στις 3-12-2014 από το Δήμο Αβδήρων, ως παρανόμως εκδοθείσα. Βλέπε ΔΙΑΥΓΕΙΑ «ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ». Οι δε εμπλεκόμενοι σε αυτό το πανηγύρι της παρανομίας, ακόμη και μέχρι σήμερα παραμένουν δυστυχώς ατιμώρητοι.

Το σκληρό ροκ συνεχίζεται, τα υπόλοιπα με νεότερες αποκαλύψεις φωτιά.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

(Πραγματικά σημαντικά τα όσα λέει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και θα πρέπει να κινηθούν οι δικαστικές αρχές για όλα αυτά, τα παραθέτουμε για την ενημέρωση της κοινωνίας της Ξάνθης αλλά δεν μπορούμε να τα διασταυρώσουμε- ως εκ τούτου δεν τα υιοθετούμε-  για το πραγματικών των κατατεθειμένων εγγραφών, τα οποία μας απεστάλησαν αλλά επειδή εμπεριέχουν προσωπικά δεδομένα και δεν μπορύμε να τα δημοσιοποιήσουμε!).

Σχετικά Άρθρα