Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Επιστολή του Οδυσσέα Βουρβουκέλη στους πολίτες της Ξάνθης

Αφορά τις εκλογές και την υποψηφιότητά του στον Σύριζα

odyseas boyrboyklelhs

Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες, Με την πρόσφατη επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις κρίσιμες για τον τόπο μας εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου, δήλωσα απολύτως συνειδητοποιημένα την απόφασή μου να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση των Ξανθιωτών, οι οποίοι ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα θα αναζητήσουν διέξοδο στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, ο νομός αλλά και η χώρα ολόκληρη.

Για αυτή την κίνησή μου θα ήθελα να διακηρύξω σε όλους τους τόνους ότι δεν ήταν ευκαιριακή και χαίρομαι που, όπως μου έδειξαν οι πολίτες σε προσωπικές μας επαφές, έγινε απολύτως κατανοητό.

Ύστερα από διαβούλευση των αρμοδίων οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και της κεντρικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, καταρτίστηκε το ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές.

Η απόφαση των οργάνων του κόμματος ήταν να μην συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του νόμου μας.

Σέβομαι απολύτως την κρίση των οργάνων που είμαι βέβαιος πως ολοκληρώθηκε με γνώμονα το σύνολο των ιδανικών που πρεσβεύει η κοινωνία της Ξάνθης και το συμφέρον του νομού και, ως εκ τούτου, αποδέχομαι και στηρίζω το ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε. Εύχομαι και ελπίζω να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα για την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ανεξάρτητα από τις προσωπικές, ιδεολογικές τοποθετήσεις του κάθε πολίτη, θα επιμείνω ενωτικά δίχως  ταμπέλες και χαρακτηρισμούς, αθόρυβα, με ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία και τον τόπο μας και όχι με κορώνες, παφλασμούς και άσκοπες κινήσεις που θα ακύρωναν τις προθέσεις μου και την αξιοπιστία μου.

Είμαι αποφασισμένος να συνδράμω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα αλλά επιμένει να εργάζεται δυναμικά και να είναι προσανατολισμένο στη συνεργασία για το μέλλον του τόπου μας, για την ενίσχυση των θεσμών της κοινωνίας μας, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις ανάγκες όλων μας.

Σχετικά Άρθρα