slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επιστολή στα ΜΜΕ έστειλε ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος σχετικά με τα μονοπάτια πολιτισμού της Ξάνθης

Με ξένα κόλλυβα, ο κύριος «άρτον και θεάματα»

Ξεπερνά κάθε όριο, το θράσος του κ. Τσέπελη, ο οποίος αυτοπροβάλλεται σε ένθετο, ως «Πρόσωπο του Τουρισμού». Αυτοί που έγραψαν τις απαντήσεις στη συνέντευξη, ξέχασαν ότι έχετε μαύρα μεσάνυχτα, από τα «Μονοπάτια Πολιτισμού».

Αλήθεια, ήταν παρών έστω και ένας από την παρέα σας σε μία από τις φάσεις υλοποίησης του προγράμματος κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο;

Ενημερώνω τον κ. Τσέπελη και τους συνεργάτες του, ότι πριν 4 χρόνια, η δική μας δημοτική αρχή, εμπνεύστηκε και προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση και ολοκλήρωση του προγράμματος «Μονοπάτια Πολιτισμού».

Οι εργασίες χάραξης, καθαρισμού και σηματοδότησης των μονοπατιών συνολικού μήκους πάνω από 70 χλμ. ξεκίνησαν το 2016 και ολοκληρώθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Υπενθυμίζω ότι τότε, μας απονεμήθηκε πιστοποίηση Leading Quality Trails της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πεζοπόρων / European Ramblers Association (ERA).

Το πρόγραμμα «Μονοπάτια Πολιτισμού» απέσπασε το μόνο Ευρωπαϊκό Βραβείο για την Πολιτιστική Κληρονομιά / Βραβείο Europa Nostra 2019 για τη χώρα μας.

Η διάκριση αυτή –που έχει απονεμηθεί σε 15 μόνο διαδρομές σε ολόκληρη την Ευρώπη– τοποθέτησε την Ξάνθη και την Σταυρούπολη στο χάρτη του πεζοπορικού τουρισμού.

Κύριε Τσέπελη, το μόνο που ξέρετε είναι να οικειοποιείστε έργα δικής μας έμπνευσης και δημιουργίας. Τα καπηλεύεστε, δεν τα προστατεύετε, και τα αφήνετε να ρημάξουν.

Ματώσαμε για να συμμαζέψουμε τον Δήμο από τον οποίο σας αποπέμψαμε.

Στο πρώτο κιόλας εξάμηνό σας, διαλύετε ότι με κόπο, νομιμότητα και διαφάνεια, δημιουργήσαμε.

Με αυταρχισμό καταπατάτε τα εργασιακά δικαιώματα των δημοτικών υπαλλήλων για να αλωνίζετε με ευκολία τον Δήμο.

Ξεπουλάτε «τοις μετρητοίς» με απευθείας αναθέσεις τα χρήματα των συνδημοτών μας.

Υποδύεστε έναν ρόλο που καθημερινά μας αποδεικνύετε, ότι δεν σας αξίζει.

Μπορεί να έχετε εκλεγεί δήμαρχος, αλλά ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν θα γίνετε ποτέ.

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

Σχετικά Άρθρα