Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Επιστολή προς τους Ξανθιώτες από τους ιδιοκτήτες του πάρκιγκ που έκλεισε

Με λύπη μας ανακοινώνουμε το κλείσιμο του CENTRAL PARKING (πρώην Δημοτικό Parking Ξάνθης), ένα γεγονός το οποίο δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε δική μας υπαιτιότητα.

Παρά τις επίπονες και εργώδεις μας προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να τακτοποιηθούν οι πλήθος παρατυπίες και παρανομίες που βάρυναν τον χώρο ήδη από πολύ καιρό, πολύ προτού αναλάβουμε εμείς τον χώρο, όπως στην πορεία διαπιστώσαμε.

Δυστυχώς, στην προσπάθειά μας όχι μόνον δεν βρήκαμε αρωγό τον Δήμο Ξάνθης, όπως αυτονόητα θα περίμενε κανείς, ώστε να διασφαλισθεί το συμφέρον όλων, και κυρίως των δημοτών, αλλά, αντίθετα, αντιμετωπισθήκαμε εχθρικά και εντελώς άδικα από τους αρμοδίους.

Πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε εκείνους τους δημότες που μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους και επιφυλασσόμαστε να κάνουμε κάθε τι δυνατόν ώστε να έλθουν στο φως οι πραγματικές ευθύνες και τα πρόσωπα τα οποία βαρύνονται με αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίζουμε πως είναι δεδομένη η επιθυμία μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας προς το κοινό, εφόσον αποκατασταθούν από το Δήμο Ξάνθης όλα τα προβλήματα ,ώστε το parking να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και σύννομη λειτουργία του.

 

Για το CENTRAL PARKING

Μαργαρίτα Πατρικίου

Σχετικά Άρθρα