Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Επιστολή μελών του συνδυασμού Μίχογλου σχετικά με την κατάθεση πόθεν έσχες

Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο και λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα οποία φερόμαστε ότι, ως δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δεν υποβάλαμε δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης προς την αρμόδια Αρχή, δηλώνουμε ότι οι σχετικές δηλώσεις μας έχουν υποβληθεί αρμοδίως και εγκαίρως και ότι έχουν αναρτηθεί και  στην ιστοσελίδα του Δήμου Τοπείρου , ώστε να βρίσκονται στη διάθεση κάθε αρχής και κάθε δημότη, όπως ο νόμος ορίζει.

Τα ΜΜΕ τα οποία δημοσιοποίησαν τα ονόματά μας, όφειλαν προηγουμένως να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους σχετικά με την αλήθεια της είδησής τους.

Εμείς ως υπέρμαχοι της νομιμότητας και της διαφάνειας, δεν έχουμε ούτε όφελος ,ούτε πρόθεση να αποκρύψουμε την περιουσιακή μας κατάσταση , άλλωστε η εντιμότητά μας είναι γνωστή στη μικρή κοινωνία που ζούμε και είναι άδικο και προσβλητικό για εμάς να δημοσιοποιούνται σε έντυπα πανελλήνιας εμβέλειας ανυπόστατες και ανακριβείς πληροφορίες, οι οποίες μας θίγουν και τις οποίες κάποιοι θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος.

Ξάνθη, 15 Απριλίου 2014

Οι δηλούντες δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου

Γιοβαννόπουλος Άγγελος

Γκοντόλιας Γεώργιος

Κουραμίδης Στέργιος

Κουτσομιχάλης Χαράλαμπος

Πολυχρονιάδου Ελένη

Τζελεπάκης Θεόδωρος

 

(σ.σ. στην επιστολή αναφέρονται ονόματα του συνδυασμού του Θ. Μίχογλου αλλά όχι το όνομα του επικεφαλής…. Και δεν γνωρίζω πραγματικά τον λόγο που έχει γίνει αυτό!).

Σχετικά Άρθρα