slider Οικολογία Τελευταία Νέα

Επιμένουν οι Καβαλιώτες στην αλλαγή όδευσης του ΤΑΠ

Στις Κρηνίδες Καβάλας στις 18 Μαΐου 2018 και ώρα 21.30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της συντονιστικής επιτροπής που αγωνίζεται για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΠ με τη Δήμαρχο Καβάλας κα Τσανάκα και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο κους Σιμητσή, Βέρρο, Παππά και Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κος Γραμμένος, οι Αντιδήμαρχοι κος Καλανταρίδης και κα Μπαλτζίδου, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Μουριάδης, Κελαϊδάκης, Πουρσαέφ, Μουρτασάγας και Τσοχαταρίδης.

Συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις του επίμαχου θέματος και διατρανώθηκε ομόφωνα η συνεχεία του αγώνα υπέρ της αλλαγής της όδευσης του αγωγού ΤΑΠ ακόμη πιο δυναμικά και προς πάσα κατεύθυνση, νομική και όχι μόνο.

Επίσης διατυπώθηκε απόλυτα και ξεκάθαρα από όλους τους συμμετέχοντες, ότι κανένας υπουργός και καμία κυβέρνηση δεν θα αλλάξει τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, οι οποίες στο σύνολο τους αφορούν την άποψη της τοπικής κοινωνίας. Και για όποιον ξέχασε την άποψη της τοπικής κοινωνίας την επαναλαμβάνουμε: Ο ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

Συντονιστική επιτροπή για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΠ

Σχετικά Άρθρα