Κόμματα Τελευταία Νέα

ΕΠΙΚΟΣ Άδωνις λέει στον Βούτση: Έχετε εμπλουτίσει τα χημικά με βιταμίνες; (video)

adonhs
Επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτσης, εξεπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώνονται έξω από το κτίριο της πρυτανείας.
«Τα ΜΑΤ τώρα που μιλάμε με τη χρήση χημικών απώθησαν τους αντιεξουσιαστές από τα Προπύλαια. Έκαναν την χρήση των χημικών και τη χρήση των γκλομπς. Τώρα που είστε εσείς ο καλός Βούτσης, τα χημικά είναι καλά; Τώρα δεν είναι ληγμένα, τώρα δεν πλήττουν την υγεία που την έπλητταν επί Κικίλια; Επί Βούτση  έχετε εμπλουτίσει τα χημικά με βιταμίνες και κάνουν καλό στην υγεία; Δεν μας το είπατε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:
«Αφήστε τώρα την υποκρισία γιατί ωραίες είναι οι μεγάλες κουβέντες όταν είσαι στην αντιπολίτευση αλλά τώρα είστε κυβέρνηση και εσείς κ. Βούτση προσωπικά έχετε στείλει τα ΜΑΤ βαράνε τους αντιεξουσιαστές και ρίχνουν και χημικά. Και καλά κάνουν θα πω εγώ. Αλλά τώρα το κάνετε εσείς, ο Βούτσης, όχι ο κακός ο Σαμαράς».
Αναφερόμενος στην ομιλία του Νίκου Βούτση υπογράμμισε:
«Σας εκτιμώ ως ρήτορα αλλά σήμερα ξεπεράσατε τον εαυτό σας. Μας κάνετε κήρυγμα εθνικής συμφιλιώσεως και είπατε κοιτώντας την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ότι ‘πρέπει να πάψετε να μιλάτε για τους δικούς σας και τους δικούς μας νεκρούς’.
Στην κυρία Λέβα, που προχθές δήλωσε στην Επιτροπή της Βουλής ‘έχει και ο δικός μας Τεμπονέρας πατέρα’ το είπατε; Ή διέφυγε της προσοχής σας να το πείτε στην κυρία Λέβα; Γιατί αν πρέπει να πάψουμε να θυμόμαστε τους δικούς μας και τους δικούς σας νεκρούς αυτό προφανώς ισχύει και για τις δύο παρατάξεις. Δεν μπορείτε να το λέτε πρώτα προς τη Νέα Δημοκρατία. Άρα φωνάξτε πρώτα την κυρία Λέβα, κάντε της την παρατήρηση και μετά να το ξαναδούμε».
«Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν μεγάλη ευαισθησία για τις συνθήκες κρατήσεως στις φυλακές. Πόσοι επισκεφθήκατε τους συναδέλφους της Χρυσής Αυγής που είναι στη φυλακή; Α, δεν πήγε κανένας σας; Δεν πήγε κανένας σας, ενώ αντιθέτως πήγατε στον κύριο Κουφοντίνα γιατί πράγματι ιδεολογικά αισθάνεστε συγγενέστεροι στον κ. Κουφοντίνα από ότι στη Χρυσή Αυγή. Και αυτό το πιστοποιεί η διαδρομή σας, η οποία είναι πράγματι κρυστάλλινη και είναι διαχρονικά υπέρ των τρομοκρατών», τόνισε.
Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα