Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Επεισόδια καταγγέλλει σε βάρος της παράταξής του ο Βασίλης Τσολακίδης (Έτσι νομίζουν κάποιοι ότι θα μπορέσουν να κερδίσουν τις εκλογές;)

Τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου, μας καταγγέλλονται από διάφορους οικισμούς του Δήμου μας, επεισόδια με στελέχη και υποστηρικτές άλλης παράταξης εναντίον κατοίκων ή υποψηφίων μας, με απειλές και εκβιασμούς σε βάρος τους και άλλες διενέξεις με επίκεντρο την υποστήριξή τους στο συνδυασμό μας στις επικείμενες εκλογές.

Η παράταξη ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ καταδικάζει τις βίαιες συμπεριφορές και δεν πρόκειται να ακολουθήσει όσους επέλεξαν αυτό το δρόμο. Εμείς πορευόμαστε και αυξάνουμε τους συνοδοιπόρους μας με μόνα όπλα τις ιδέες μας, την αγάπη μας και το όραμα μας για τον Τόπο. Το ίδιο θεωρούμε ότι πρέπει να πράξει κάθε νηφάλιος πολίτης που επιθυμεί οι εκλογές να είναι μόνο μια δημοκρατική έκφραση της βούλησής του και όχι αντικείμενο απειλών και επεισοδίων.

Παράλληλα, όμως, και ασχέτως αν αυτές οι συμπεριφορές υιοθετούνται ή καταδικάζονται, είναι ενδεικτικές του πανικού και της ταραχής που έχει κυριεύσει κάποιους άλλους. Είναι αντίδραση στον αέρα νίκης που έχει εδραιωθεί σε όλο το Δήμο.

Την Κυριακή έχουμε την κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, στις οποίες οι πολίτες του Δήμου Αβδήρων θα αποφασίσουν γι’ αυτούς που θα τους αντιπροσωπεύουν την επόμενη πενταετία. Και σ’ αυτή την απόφαση δε χωρούν μέθοδοι άλλων εποχών.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ‘’ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ’’

Σχετικά Άρθρα