ΜειονότηταΤελευταία Νέα

Επίσκεψη από τον Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν ΑΧΜΕΤ στον Σύλλογό Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ επισκέφτηκε τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά του Συλλόγου ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμετ θέλησε  να ακούσει ο ίδιος από κοντά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τις απόψεις τους για τα πρόσφατα γεγονότα που συνδέθηκαν με τις παρεμβάσεις της δικαιοσύνης και την αναστολή λειτουργίας των παραρτημάτων του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Αχμέτ Καρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμμερίστηκαν με τον Ιλχάν Αχμέτ τις σκέψεις και τις απόψεις τους σχετικά με την διεξαγωγή της διαδικασίας και τις δίκαιες ανησυχίες τους. Παράλληλα, τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στην δίκαιη κρίση της για τα γεγονότα αυτά.

Στην συνάντηση ο βουλευτής εξήρε την δράση και την ιστορική διαδρομή του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας και του σημαντικού και πολύπλευρου έργου που επιτελεί μέσα στους κόλπους της μειονοτικής κοινωνίας.

Ο βουλευτής σημείωσε ότι ο σύλλογος αυτός αποτελεί τον καθρέφτη της προόδου και της κοινωνικής και εκπαιδευτικής εξέλιξης που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην Μειονότητα της Δυτικής Θράκης  και ότι κανείς δεν διανοείται να αμφισβητήσει την σημαντική συμβολή του συλλόγου στην νέα αυτή πραγματικότητα.

Ζήτησε, τέλος, από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου να τον υπολογίζουν ως σύμμαχό τους σε κάθε βήμα που θα πραγματοποιούν , σημειώνοντας ότι προσφορά του συλλόγου και των παραρτημάτων του, έχουν μεγάλη και διαχρονική σημασία.

Σχετικά Άρθρα