Δράμα Τελευταία Νέα

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές από οχήματα και 1 απόπειρα στη Δράμα

Συνελήφθη ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, έξι κλοπές από οχήματα και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 14-1-2020 έως 2-4-2020, στη Δράμα.

Συνελήφθη χθες (3-4-2020) το μεσημέρι, στη Δράμα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο δράστης πραγματοποίησε έξι κλοπές από οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στα κοιμητήρια της Δράμας, ενώ σε άλλη μία περίπτωση επιχείρησε να διαρρήξει ένα όχημα, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Συγκεκριμένα, ο δράστης διέρρηξε τέσσερα οχήματα και εισήλθε στο εσωτερικό άλλων δύο ανασφάλιστων, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.575 ευρώ, κάρτες τραπέζης και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα