Αστυνομικά Ροδόπη Τελευταία Νέα

Εξιχνίαση διάρρηξης περιπτέρου και κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ιάσμου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, διάρρηξη περιπτέρου στον Πολύανθο Ροδόπης και κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας από την πόλη της  Κομοτηνής. Συνελήφθησαν χθες (6-4-2014) το πρωί, στον Πολύανθο Ροδόπης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο 16χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 4-4-2014 το βράδυ, ο ένας από τους δράστες, αφαίρεσε από την πόλη της Κομοτηνής μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Επίσης, την 6-4-2014, τις πρώτες πρωινές ώρες, από κοινού και οι δύο δράστες διέρρηξαν περίπτερο στον Πολύανθο Ροδόπης, αφαιρώντας από το εσωτερικό του, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 98 πακέτα τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα πακέτα τσιγάρων, τα  οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ιάσμου.

Σχετικά Άρθρα