Face to Face slider Τελευταία Νέα

Εν δυνάμει πρωθυπουργός ο Κυριάκος στην ΔΕΘ, πολλά τα βαρίδια και στην Ξάνθη

Ήμουν στην ΔΕΘ τις μέρες που ανέβηκε και ο Κυριάκος και μπορώ να πω ότι γενικά ήταν καλές οι εντυπώσεις που άφησε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος! Άσχετα αν πρωί-πρωί τη Δευτέρα από τον ΣΚΑΙ βγήκε η Ντόρα για να αλλάξει την ατζέντα και να ακυρώσει τις προσπάθειές του για να φέρει το καινούργιο.

Εσείς οι παλαιοκομματικοί, εσείς που έτσι κι αλλιώς ήσασταν απέναντι όταν ξεκινούσε αφήστε τον να ανασάνει και να χαράξει τη δική του πορεία… Ντόρα δοκίμασες και απέτυχες. Έχει πολλά βαρίδια η ΝΔ που τους προσφέρει προνόμια χωρίς να ανταποδίδουν έργο… και αυτό ισχύει και τοπικά εδώ στην Ξάνθη στο αυτοδιοικητικό επίπεδο στους Δήμους και στις Περιφέρειες.

Ελπίζω ο πρόεδρος να παίρνει τα μηνύματα και να τους βάλει στο περιθώριο… Αφήστε τον Κυριάκο να χαράξει την δική του πορεία… είναι νέος, έχει σχέδιο, σε αυτό το σχέδιο συμπεριλαμβάνονται ο Αλέκος Κοντός και μια ομάδα νέα φρέσκια που θα κληθεί να λύσει τα προβλήματα του νομού μετά τις εκλογές. (Ο Αλέκος ξέρει τα θέματα και είναι αγαπητός, οι νέοι που θα προκύψουν και θα τον πλαισιώσουν θα φέρουν την φρεσκάδα… οι επιλογές του Προέδρου πρέπει να είναι σεβαστές από όλους.-)

 

σ.ε. το μήνυμα το έλαβαν «οι αντάρτες»;

Σχετικά Άρθρα