Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης

xorodia dhmoy xanthis (1) xorodia dhmoy xanthis (2) xorodia dhmoy xanthis (3) xorodia dhmoy xanthis (4) xorodia dhmoy xanthis (5) xorodia dhmoy xanthis (6) xorodia dhmoy xanthis (7) xorodia dhmoy xanthis (8) xorodia dhmoy xanthis (9) xorodia dhmoy xanthis (10) xorodia dhmoy xanthis (11) xorodia dhmoy xanthis (12) xorodia dhmoy xanthis (13) xorodia dhmoy xanthis (14) xorodia dhmoy xanthis (15) xorodia dhmoy xanthis

Το απόγευμα της Κυριακής είχαν την ευκαιρία οι συμπολίτες μας (λίγοι τον αριθμό) να απολαύσουν μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία τόσο από τη Μικτή Χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης όσο και από την Χορωδία Συλλόγου Θρακιωτών Χρυσούπολης- Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγιάσματος.

Μικτή Χορωδία Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Η χορωδία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 250 εμφανίσεις σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το ρεπερτόριο της είναι ποικίλο. Έχει ερμηνεύσει διάφορα έργα όλων των εποχών και ιδιαίτερα Ελλήνων συνθετών σύγχρονων και παλαιοτέρων. Αποτελεί τμήμα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Την χορωδία διευθύνει ο μαέστρος Μανώλης Θεόδωρος.

Χορωδία Συλλόγου Θρακιωτών Χρυσούπολης

Σκοπός της είναι η διάσωση, διατήρηση, μετάδοση και προβολή του παραδοσιακού Θρακιώτικου τραγουδιού. Συμμετέχει σε διάφορες επετειακές εκδηλώσεις και φεστιβάλ χορωδιών σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Η χορωδία είναι μικτή και αριθμεί 30- 35 μέλη.

Την χορωδία διευθύνει ο μαέστρος Μανώλης Θεόδωρος.

Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγιάσματος

Στα πλαίσια του συλλόγου λειτουργούν διάφορα τμήματα όπως: χορού, αθλητισμού, χορωδίας, κοινωνικής αλληλεγγύης, κοινωνικών εκδηλώσεων και όχι μόνο. Κορυφαία δράση του συλλόγου είναι αυτή του ανταμώματος του απανταχού Αγιασματιωτών. Η χορωδία επιδίδεται προς το παρόν στον παραδοσιακό τομέα με σκοπό την ερμηνεία και έντεχνων τραγουδιών.

Τη χορωδία διευθύνει ο μαέστρος Μανώλης Θεόδωρος.

Σχετικά Άρθρα