Ατζέντα Τελευταία Νέα

Ενημέρωση από την εφορεία αρχαιοτήτων Ξάνθης για τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας λόγω Covid-19

Με αίσθημα ευθύνης για την Υγεία όλων μας αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του Κράτους για περιορισμό των μετακινήσεων, συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και όλων των λοιπών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19), παρακαλούμε θερμά τους φορείς, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, καθώς και τους πολίτες που επιθυμούν την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους για τα παρακάτω:

  • Αποφυγή προσέλευσης στην Υπηρεσία μας, χωρίς σοβαρό λόγο και χωρίς να έχει προηγηθεί κατάλληλη συνεννόηση και αξιοποίηση, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, της ταχυδρομικής ή ηλεκτρονικής αποστολής, της τηλεομοιοτυπίας (fax) και της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα Στελέχη της Υπηρεσίας μας ώστε να κανονιστεί συγκεκριμένο ραντεβού.
  • Αποστολή εγγράφων για πρωτοκόλληση με μικρό αριθμό σελίδων (έως και 5 σελίδες μαζί με το διαβιβαστικό) κατά προτεραιότητα με e–mail.
  • Τασκαναρισμένα έγγραφα να είναι κατά προτίμηση έγχρωμα και με ανάλυση τουλάχιστον 200dpi και σε μορφή PDF.
  • Το συνολικό μέγεθος αποστολής e-mail να μην υπερβαίνει τα 10MB.

Την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα σας αποστέλλεται στο  e-mail  σας ο αρ. πρωτοκόλλου που πήρε το έγγραφό σας.

Τo e–mail της Υπηρεσίας μας είναι τo: [email protected], το τηλέφωνο συνεννόησης το 2541051003, της τηλεομοιοτυπίας: 2541051783.

Δυστυχώς, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, είναι αναπόφευκτη κάποια καθυστέρηση στη διεκπεραίωση των υποθέσεων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας στην προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας για να προστατεύσουμε αλλήλους από αυτή την πρωτοφανή πανδημία. Ο περιορισμός του προβλήματος απαιτεί τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης

Κωνσταντίνα Καλλιντζή

Σχετικά Άρθρα