Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ενδοπαραταξιακές κόντρες στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Καυστικό σχόλιο Μ. Αμοιρίδη για τον Κ. Ζαγναφέρη

Καυστικότατος ήταν ο Μιχάλης Αμοιρίδης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού σε ανάρτησή του στην προσωπική τους σελίδα στο facebook. Σε ποιόν αναφέρετε; Μα στον Κώστα Ζαγναφέρη τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και τις πρόσφατες δηλώσεις τους σε τοπικά ΜΜΕ.

«Είναι αστείο αυτοί που δηλώνουν ότι δεν θα αφήσουν τη Ξάνθη και τις εκδηλώσεις μνήμης του Πολιούχου της πόλης μας για να έρθουν σε εκδήλωση της Περιφέρειας στη Καβάλα, να μην είναι παρόντες στην εκκλησία το πρωί του Σαββάτου και να εξαφανίζονται από την πόλη. Αυτοί που εκλέχθηκαν με τις πλάτες άλλων και ουδέποτε με τις δικές τους καλό θα είναι πριν κάνουν μεγαλόστομες δηλώσεις να είναι πρώτα οι ίδιοι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους.

Την Παρασκευή ήμασταν παρόντες και εγώ και ο Περιφερειάρχης, στη λιτανεία και το πρωί του Σαββάτου στον Όρθρο και την Θεία λειτουργία για τον εορτασμό της μνήμης του πολιούχου της πόλης μας, στην οποία παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Κώστας Αντωνιάδης.

Πιο νωρίς την Παρασκευή παρουσιάσαμε τα νέα εργαλεία τουριστικής προβολής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα. Σύντομα θα παρουσιαστούν και στη Ξάνθη. Πάμε καλά θα πάμε ακόμη καλύτερα.

Η προσπάθεια για ανάδειξη όλης της περιφέρειας απαιτεί πολλά χλμ κάθε μέρα και πολυεπίπεδη δραστηριότητα. Κάποιες φορές εκδηλώσεις ή υποχρεώσεις συμπίπτουν ημερολογιακά. Συνήθως όμως τα καταφέρνουμε όπως τώρα. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας κρίνεται από το έργα του και όχι από τις δηλώσεις του, τουλάχιστον κάποιοι που δεν έμαθαν να εργάζονται με γρήγορους ρυθμούς, να μην νομίζουν ότι το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Οι ανασφάλειες του καθενός δεν είναι πλέον ανεκτές».

Σχετικά Άρθρα