Κόμματα Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Εκτεταμένη πολιτική δράση της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Ξάνθης

xrysh aygh xanthis xrysh aygh xanthis (1) xrysh aygh xanthis (2) xrysh aygh xanthis (3) xrysh aygh xanthis (4) xrysh aygh xanthis (5) xrysh aygh xanthis (6)

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου το πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης μετέβη στις δύο εξόδους της Ξάνθης εν όψει της μεγάλης κίνησης των συμπατριωτών μας λόγω της μεγάλης εορτής της κοιμήσεως της Παναγίας κι ανάρτησαν δύο πανό όπου στο μεν πρώτο κατάγγελλαν τα μνημόνια της ευτέλειας και στο έτερο στηλίτευσαν τον εξευτελιστικό νόμο περί ιθαγένειας των λαθρομεταναστών.

Εν συνεχεία αφού προμηθεύτηκαν το νέο έντυπο υλικό για το εθνικό σχέδιο της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, το διένειμαν μαζί με την εφημερίδα του κινήματός μας, σε εκατοντάδες ταξιδιώτες που επισκέφτηκαν σήμερα την πόλη της Ξάνθης λόγω της πανηγύρεως του μοναστηριού της Παναγίας της Αρχαγγελιώτισσας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης «Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μάχεται κι αγωνίζεται για τον Έλληνα, κι αυτό το έχουν καταλάβει οι συμπατριώτες μας, αν κρίνουμε από τα πολύ θετικά σχόλια και της επευφημίες που λάβαμε σήμερα από όλους. Χρυσή Αυγή για μία ελεύθερη κι ανεξάρτητη Ελλάδα!».

Σχετικά Άρθρα