Κύριο ΘέμαΤελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Εκκλησιασμός των αποστράτων Αξιωματικών στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στις ΣΑΤΡΕΣ Ξάνθης

 ieros naos agioy georgioy (3) ieros naos agioy georgioy ieros naos agioy georgioy (1) ieros naos agioy georgioy (2)

Τελέστηκε στις 26 Απρ.2015, η Θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ. Ο εκκλησιασμός διοργανώθηκε με πρωτοβουλία και την φροντίδα του «αναδόχου», Συλλόγου, Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου Ξάνθης (ΣΥ.ΣΥ.ΠΟ.ΔΗ), ο οποίος μίσθωσε και λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά των μελών του, όπως και άλλων επιθυμούντων.

Στο εκκλησίασμα παρευρέθησαν συνολικά πάνω από 80 άτομα, με 1 λεωφορείο και αρκετά ΙΧΕ οχήματα ,που προσήλθαν από την Ξάνθη και τις γειτονικές περιοχές, για να εκκλησιαστούν. Μεταξύ αυτών ήταν και υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία από το Δ’Σ. Στρατού, όπως και προσωπικό από Μονάδες της περιοχής.

Μετά τον εκκλησιασμό, στην επιστροφή ο «ανάδοχος» Σύλλογος, παρέθεσε δωρεάν καφέ και άλλα εδέσματα, για όλο το εκκλησίασμα, σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, σε όσους και όσες προσήλθαν, στο ΔΣ και στα μέλη του ΣΥΣΥΠΟΔΗ για την άρτια οργάνωση, καθώς και στο Δ’ Σ. Στρατού για την αντιπροσωπεία του, όπως και τη διάθεση της αναγκαίας ηλεκτρικής γεννήτριας και συστήματος φορητής μεγαφωνικής συσκευής.

Οι επόμενος εκκλησιασμός σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια, είναι στις 17 Μαϊ.2015 Οι χρονικές και άλλες πληροφορίες, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Γράφει ο :Υπτγος  ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης

Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα