Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εκδήλωση αγάπης για τη Χριστίνα…στην Γαλάνη Ξάνθης

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλάνης, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους και όσες στήριξαν με την παρουσία τους, την «εκδήλωση  αγάπης για τη Χριστίνα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2015 στη Γαλάνη.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Τα Τέμπη του Νέστου», για τη διάθεση του χώρου και την προσφορά εργασίας χωρίς καμία ανταμοιβή. Ευχαριστούμε προσωπικά τους χορηγούς, καθώς επίσης και όλους εκείνους που προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο!

Ιδιαίτερη αξία, κάτι που πρέπει να τονίσουμε με έμφαση, έχει η ευαισθησία όλων εκείνων των νέων ανθρώπων, που ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ, πήραν πρωτοβουλία, διέθεσαν πολύ αγάπη, πολύ ενέργεια, πολύ ζεστασιά και οργάνωσαν άψογα αυτή την εκδήλωση, η οποία φυσικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ευχόμαστε ολόψυχα στη Χριστίνα, γρήγορη αποκατάσταση της υγείας της ! Η αγάπη όλων μας θα είναι συνοδός και συμπαραστάτης στο δύσκολο αγώνα της! Απευθυνόμενοι σε όλους αυτούς τους νεολαίους, που μας απέδειξαν πως όταν έχουν κίνητρο και όραμα, όταν βάζουν στόχους και δουλεύουν ενωμένοι μεθοδικά, χωρίς υστεροβουλίες ή σκοπιμότητες, έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, τους συγχαίρουμε και ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ζωντάνια!
Τέλος τους ευχαριστούμε που έδωσαν στο Σύλλογό μας τη δυνατότητα να συμμετέχει στην όλη διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα