Περιφέρεια Ροδόπη Τελευταία Νέα

«Εικόνες από το παρελθόν στην Ροδόπη» λέει για τις ιρλανδικές διαβάσεις ο Γ. Παυλίδη αλλά μήπως ξεχνάει τα «εθνικά θέματα»!!!


Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ διαβάζει στο rodopinews «Κλειστή εδώ και 2 ημέρες είναι η ισόπεδη διάβαση «ιρλανδικού τύπου»στον χείμαρρο Βοζβόζη, βορείως της Κομοτηνής αφού η έντονη βροχόπτωση και χιονόπτωση στα ορεινά είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της στάθμης του νερού… Δεκάδες από αυτές υπάρχουν σε όλη την περιοχή και χρησιμοποιούνται χειμώνα καλοκαίρι από τους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι περνούν κάθε φορά μέσα από τα νερά των ποταμών. Η κυκλοφορία διακόπτεται μόνο σε περίπτωση που αυξηθεί η στάθμη του νερού ή όταν αυτό γίνει ορμητικό, οπότε και η διάβαση μέσω «ιρλανδικού τύπου»διάβασης καθίσταται επικίνδυνη» και σχολιάζει. Εικόνες και καταστάσεις από το μακρινό παρελθόν, με ευθύνη κάποιων που θέλουν να δείχνουν, δήθεν, το μέλλον! Ποιο μέλλον κ. Γιαννακίδη; Τραγικές καταστάσεις, θυμίζουν «παλιές καλές εποχές», με τους πολίτες να κινδυνεύουν, να αποκόπτονται από τα σπίτια τους, να ταλαιπωρούνται αφάνταστα, πέραν των σοβαρών ατυχημάτων που γίνονται. Τα σχόλια περιττεύουν, όπως και τα πράγματα έτσι ήταν, έτσι μένουν… (Πιστεύω ότι αν εκλεγεί ο ίδιος Περιφερειάρχης θα επενδύσει στη Κομοτηνή μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει τις 30- 40 ιρλανδικές διαβάσεις με αντίστοιχες γέφυρες που αντέχουν και την διάβαση ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ κόστους μερικών εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μια!!!).
Υ.Γ. Δεν γράφω παραπάνω για την χρησιμότητα των «ιρλανδικών διαβάσεων» στην Κομοτηνή και την μη αντικατάστασή τους μέχρι σήμερα από το κράτος… όσοι έχουν πάει στρατό και έχουν υπηρετήσει στα άρματα στην γειτονική Κομοτηνή ξέρουν τον λόγο ύπαρξής τους…
Σταύρος Καρυπίδης!!

Σχετικά Άρθρα