slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ειδικό συνεργάτη θα προσλάβει ο Δήμαρχος Αβδήρων (Δες την προκήρυξη της θέσης)

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη

Ο Δήμαρχος Αβδήρων έχοντας υπόψη

–         Τις διατάξεις των άρθρων 1 και 58 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει.

–         Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07 όπως ισχύει μετά τον Ν. Ν.4555/18.

–         Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου ΑΒΔΗΡΩΝ (ΦΕΚ 2305/Β/06-08-2012), όπως τροποποιήθηκε με το ΦΕΚ 1826/Β/22-5-2018 και το ΦΕΚ 1199/Β/10-4-2019.

–         Την ανάγκη πλήρωσης μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του και την παροχή επιστημονικής βοήθειας, διά της παροχής συμβουλών και διατύπωσης εξειδικευμένης γνώμης, γραπτά ή προφορικά σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς, σε θέματα διαχείρισης της ιστορικής & πολιτιστικής κληρονομιάς του ιστορικού Δήμου Αβδήρων και της ανάδειξης της περιοχής, με στόχο την αξιοποίησή της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Γ) Να έχουν εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα δραστηριοτήτων, που άπτονται θεμάτων. διαχείρισης ιστορικής & πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάδειξής της

Η εμπειρία αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας, διοίκηση πολιτιστικών συλλόγων κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα ανωτέρω αντικείμενα δραστηριοτήτων – αρμοδιοτήτων του Δήμου Αβδήρων. Η ανωτέρω ειδίκευση μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των αιτούντων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας. Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Για τα δε μέλη που συμμετείχαν ή συμμετέχουν στην διοίκηση Πολιτιστικών Συλλόγων, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Δ) Πτυχίο καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Β2).

Ε) Πτυχίο καλής γνώσης της γαλλικής γλώσσας (επίπεδο Β2).

ΣΤ) Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου από πιστοποιημένους φορείς.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Αβδήρων (Γραφείο Προσωπικού – Κτίριο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών), μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσιοποίησης της παρούσας, είτε αυτή είναι η δημοσίευση σε μία τουλάχιστον εφημερίδα ή στην ιστοσελίδα του Δήμου ή στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (αρμ. Γκοβέσης Γεώργιος τηλ. 2541352517 , Κοτσάνη Αναστασία τηλ. 2541352516) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων

Γεώργιος Τσιτιρίδης

Σχετικά Άρθρα