slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Είσαι GOALKEEPER; Έλα σήμερα το απόγευμα στην παρουσίαση της Ακαδημίας Τερματοφυλάκων Ξάνθης

Κάτι πρωτότυπο και ασυμβίβαστο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της περιοχής αναμένεται να λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στην Ξάνθη! Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο Camp τερματοφυλάκων τώρα ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης ευελπιστεί και σχεδόν έχει ολοκληρώσει δίκτυο προπονητικών κέντρων σε όλη τη Θράκη.

Από την Κομοτηνή όπου είναι υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων σε δύο ακαδημίες μέχρι το Διδυμότειχο και τον ΠΑΟΚ ισαακίου νεαροί τερματοφύλακες και μη είχαν την δυνατότητα να προπονηθούν και να διδαχθούν μέσω προπονητικών μονάδων και σεμιναρίων για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης στο κατάστημα “Γρηγόρης” στον επάνω όροφο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γνωριμία και πρώτη παρουσίαση στους τερματοφύλακες της Ξάνθης με σκοπό την ίδρυση Ακαδημίας τερματοφυλάκων στην πόλη.

Μια ιδέα που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς πέραν των αστικών κέντρων Αθήνας Θεσσαλονίκης σπανίζει στην επαρχία.

Παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά μας να διδαχθούν μεθοδευμένα και με βάση πλάνων και των πιο σύγχρονων μεθόδων τα μυστικά του Goalkeeping και να πάρουν παραστάσεις από διαφορετικά και υψηλότερα επίπεδα διδασκαλίας και εμπηριών στη θέση που αγωνίζονται.

Ραντεβού όλοι την Κυριακή 29 του μήνα και ώρα 18:00 στο “Γρηγόρης” για ένα μέλλον με περισσότερες αποκρούσεις !

Σχετικά Άρθρα