slider Τελευταία Νέα

Είναι δυνατόν κύριοι του νοσοκομείου Ξάνθης να μην υπάρχει ΩΡΛ στα επίγοντα!!! Έγγραφη καταγγελία ασθενούς

Αναγνώστρια της εφημερίδας μας,  μας απέστειλε χθες έγγραφο που κατέθεσε χτες στο νοσοκομείο που καταγγέλλει την διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και την κατάσταση που υπάρχει στα επείγοντα και αφορά περιστατικό που της συνέβη στις 6 Ιουλίου 2018 όταν επισκέφτηκε τα επείγοντα ιατρεία όντως η ίδια ασθενής.

Η αντιμετώπιση που έτυχε η κυρία αυτή δεν ήταν κατά την γνώμη της η κατάλληλη αφού η γιατρός η οποία συνομίλησε μαζί της μέσα στα επείγοντα χωρίς να την εξετάσει τουλάχιστον αν έχει πίεση ή κάτι άλλο  είπε ότι θα χρειαστεί ωτορινολαρυγγολόγος και ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει γιατρός στο νοσοκομείο της Ξάνθης και θα πρέπει να μεταβεί 120 χιλιόμετρα μακριά στην Αλεξανδρούπολη για να την εξετάσει εκεί ΩΡΛ γιατρός.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η νέα του διοίκηση και καθημερινά βομβαρδίζει με δελτία τύπου την κοινή γνώμη ότι όλα είναι καλά ότι υπάρχουνε γιατροί και ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης αντιμετωπίζεται σοβαρά… έλεος κύριοι.. έλεος που φτάσαμε με την υγεία.

Σχετικά Άρθρα