Ατζέντα Τελευταία Νέα

Είμαι ο Κώστας… Και ο Κώστα είναι εντάξει… ΠΗΓΑΣΟΣ και ΚΕΘΕΑ μαζί κατά των Ναρκωτικών !!

kethea phgasos

25  Ιουνίου 2014  Κεντρική Πλατεία Ξάνθης Ώρες: 19:00- 22:00

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, ξανασμίγουν για να πραγματοποιήσουν κοινή εκδήλωση, με μουσικό δρώμενο και ποδηλατοβόλτα εντός πόλης. Να σημειωθεί ότι πέρυσι είχαν λάβει μέρος περισσότερα από 200 άτομα- ποδηλάτες, ενώ εντυπωσιακά συγκυνητική ήταν η στιγμή όπου οι συμμετέχοντες  σχημάτισαν κύκλο στην κ. πλατεία όπου πραγματοποίησαν το γνωστό λεκτικό σήμα κατατεθέν του ΚΕΘΕΑ λέγοντας ο καθένα το όνομα του…

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ καλεί όλους να παρευρεθούν στην κ. πλατεία της πόλης την Τετάρτη 25/6 και ώρα 20.00, και να δώσουν το μήνυμα συμπαράστασης και επιδοκιμασίας των προσπαθειών του ΚΕΘΕΑ και των μελών του, ενώ η ποδηλασία στις 21.00 αναμένεται να συγκεντρώσει εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου και με βασικό σύνθημα  «Η δύναμη ν’αλλάζεις» το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ  ΚΙΒΩΤΟΣ (Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή)  του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) σε συνεργασία με τον ποδηλατικό Σύλλογο Ο ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης διοργανώνει Ποδηλατοδρομία στην πόλη καθώς και μουσική εκδήλωση  με μαθητές του  Μουσικού  Σχολείου Ξάνθης  (Σαξόφωνο: Χάρης Ξυλάς).

Το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απεξάρτησης που στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το τζόγο. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) που κάθε χρόνο υποστηρίζει 13.500 χρήστες ουσιών και τις οικογένειες τους, για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη  ζωή. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς φάρμακα και με σεβασμό στο απόρρητο, στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής και της Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα