slider Τελευταία Νέα

Δ.Π.Θ.: Επανήλθε στα καθήκοντα του ως καθηγητής ο Αθανάσιος Καραμπίνης

Την πρώτη του δικαστική μάχη που δίνει προκειμένου να επανέλθει στα καθήκοντα του κέρδισε ο (πρώην) Πρύτανης του Δ.Π.Θράκης κ. Αθανάσιος Καραμπίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμπίνης κέρδισε ύστερα από προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της απόφασης του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου,βάσει της οποίας είχε καρατομηθεί τον περασμένο Ιούλιο τόσο από την θέση του Πρύτανη του Δ.Π.Θ. όσο και από την θέση του Καθηγητή Πολιτικών Μηχανικών.

Με την απόφαση του ΣτΕ ο κ. Καραμπίνης επανέρχεται στην θέση του Καθηγητή με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν ενώ στις 18 Ιανουαρίου 2018 αναμένεται να συζητηθεί και η αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε προκειμένου να επανέλθει και στην θέση του Πρύτανη.

Ο ίδιος σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ακαδημαϊκό ίδρυμα της περιοχής δεν θέλησε να πει πολλά προς το παρόν παρά μόνο να εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης. «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ.

Πηγή: Εφημερίδα Φωνή της Ροδόπης

Σχετικά Άρθρα