Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δυναμικό παρόν του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία Ξάνθης. «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα»

Pame xanthis (2) Pame xanthis Pame xanthis (1)

Με σύνθημα «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα» πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία το απόγευμα της Πέμπτης 2 οκτωβρίου.      Στη συγκέντρωση μίλησε η Σουσάνα Νεοφυτίδου εκ μέρους της επιτροπής ανέργων της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων.

Στην ομιλία της τόνισε: «Η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί ένα σταθμό σε μια πυκνή αγωνιστική δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Σεπτέμβρη σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει κάθε λαϊκό νοικοκυριό.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο, μέσα από το σωματείο του και την επιτροπή ανέργων να δώσει την μάχη για την επιτυχία των αγώνων που έχουμε μπροστά μας.

Καλούμε όλο τον λαό της Ξάνθης να συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στα τέλη του Οκτώβρη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης και να απαιτήσουμε την λήψη άμεσων μέτρων προστασίας για όλους τους ανέργους.

Καλούμε όλα τα σωματεία να πάρουν απόφαση για να στηρίξουν και να οργανώσουν την παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρουν πρωτοβουλίες για παραπέρα δράσεις που θα συμβάλουν στην επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στην Αθήνα την 1 του Νοέμβρη.

Να δώσουμε από σήμερα λοιπόν αγωνιστικό ραντεβού για την 1 του Νοέμβρη στην Αθήνα». Ακολούθησε μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα