slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δυναμικά και ο Σάββας Μελισσόπουλος για την διεκδίκηση του Δήμου Ξάνθης. (έτοιμο το λογότυπο αλλά και η καμπάνια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

Στην αρχή ξεκίνησε χαλαρά (μιας και ξεκίνησε εδώ και μήνες) αλλά τον τελευταίο καιρό όπως μαθαίνω, φορτσάρει η ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόουλου. Ο Σάββας στήνει μεθοδικά τον συνδυασμό του που είναι πολυσυλλεκτικός και έχει μαζέψει γύρο του, στελέχη που και ενδιαφέρονται για την πόλη αλλά και έχουν δυνατότητες να την βοηθήσουν. Όπως μου είπε δεν έχει κάτι για να βιαστεί ενώ μου αποκάλυψε σε μια τυχαία συνάντησή μας και το όνομα του συνδυασμού αλλά και όλη την επικοινωνιακή καμπάνια του (βίντεο- λογότυπα- ενημερωτικά κλπ) που είναι όπως είδα και έτοιμη αλλά και καλοφτιαγμένη.

Ο συνδυασμός του Σάββα Μελισόπουλου μαζί με αυτόν του Μ. Τσέπελη είναι ίσος οι δυο περισσότερο έτοιμοι συνδυασμοί (αυτόν τον καιρό) και φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τον Δήμο Ξάνθης με αξιώσεις να είναι στην δεύτερη Κυριακή… (Και ίσος είναι τελικά μόνο οι δυό τους!).

Σχετικά Άρθρα