slider Δράμα Τελευταία Νέα

Δράμα: Συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο του Κ.Α.Ο.Δ. για την ενίσχυση του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

     Κοινή Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον Έφορο του Κ.Α.Ο.Δ. Γιάννη Μιγδάνη, τον Ταμία Παύλο Ορφανίδη και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Κ.Α.Ο.Δ. Κυριάκο Γρηγορίου, με θέμα την παρουσίαση της πρότασης για την ενίσχυση του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Η πρόταση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Κ.Α.Ο.Δ. και στηρίζεται, αφού αγκαλιάσθηκε από την Αντιπεριφέρεια Δράμας και προσωπικά από τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παπαδόπουλο, θα περιλαμβάνει συνοπτικά τις παρακάτω δράσεις:

α) Οι ακαδημίες του Κ.Α.Ο.Δ. θα ψάλλουν τα κάλαντα στο σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Ονειρούπολη και αυτή τους η ενέργεια θα καραγραφεί ψηφιακά (με τη συγκατάθεση των γονέων τους), στοχεύοντας στην προώθησή της σε όλα τα ΜΜΕ και σε όλα τα τοπικά, αλλά και πανελλήνια κοινωνικά δίκτυα.

β) Θα δημοσιοποιηθεί ένα σύντομο ενημερωτικό κείμενο, όπου θα αναφέρεται η αποστολή τηλεφωνικού μηνύματος με τη λέξη Κ.Α.Ο.Δ., στον αριθμό 19810 με μία συγκεκριμένη χρέωση, για να στηριχθεί το έργο και οι δράσεις «ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Κ.Α.Ο.Δ. Κυριάκος Γρηγορίου αναφερόμενος στην πρωτοβουλία, είπε μεταξύ άλλων ότι με τη δράση αυτή ο Κ.Α.Ο.Δ. προσπαθεί να αναπτύξει περισσότερους διαύλους επικοινωνίας, στέλνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας στη Δράμα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Παπαδόπουλος, χαιρέτησε την πρωτοβουλία, την οποία από την πρώτη στιγμή στήριξε, δηλώνοντας ότι τις άγιες μέρες των εορτών τέτοιες πρωτοβουλίες επιβάλλεται να ενισχύονται, αφού, πρώτα και πάνω απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι και να το αποδεικνύουμε. Χαιρέτησε την ενέργεια της Διοίκησης του Κ.Α.Ο.Δ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα