Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Διεθνής διάκριση στο W ΜΟΣΧΑΤΟ 2013 του ANATOLIKOS VINEYARDS

ANATOLIKOS VINEYARDS krasi

Όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του ANATOLIKOS VINEYARDS το λευκό ξηρό κρασί της περιοχής μας W ΜΟΣΧΑΤΟ ANATOLIKOS VINEYARDS έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο στον 18 ο διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY 2014 (July).

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το 1994 υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου (OIV International Organization of Wine and Vine), με την αναγνώριση της Γερουσίας της πόλης του Βερολίνου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στην 18 η διοργάνωση έλαβαν μέρος και δοκιμάστηκαν 3.500 ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο.

Το W Μοσχάτο Λευκό Ξηρό 2013 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS είναι μια από τις πέντε ετικέτες Βιολογικών Οίνων από τα Άβδηρα της Θράκης πιστοποιημένων με την εμπορική ονομασία ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ VINEYARDS που παράγει η εταιρεία ΑΝΑΤΟΛΙΚΟS VINEYARDS- ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. και είναι η τέταρτη ετικέτα μετά το MV Mavroudi of Thrace 2012, το W Μοσχάτο λευκό ξηρό 2012 και το ROSE ημίξηρο MERLOT 2012 που λαμβάνει διεθνή διάκριση.

Έτσι λοιπόν στις πάγιες αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν τη δραστηριότητα της εταιρείας ΑΝΑΤΟΛΙΚΟS VINEYARDS – ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ο.Ε. όπως η συμβολή στην ανάπτυξη της νέας αμπελουργικής ζώνης των Αβδήρων, η παραγωγή σταφυλιών σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, η πιστοποίηση των τελικών προϊόντων ως βιολογικά, η υψηλή ποιότητα και η ελληνικότητα των ποικιλιών αμπέλου που καλλιεργούνται, έρχεται να προστεθεί και η διεθνής αναγνώριση.

«Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό «βραβείο» είναι η προτίμηση του δείχνουν οι οινόφιλοι καταναλωτές στα προϊόντα μας, ωστόσο η πρόσφατη διεθνής διάκριση τους επιβραβεύει για την επιλογή τους και προσφέρει στους συνεργάτες μας ένα ακόμη εφόδιο για την ανάπτυξη της μάρκας ΑΝΑΤΟΛΙΚΟS VINEYARDS στις αγορές που δραστηριοποιούνται» σημειώνει η εταιρία.

Σχετικά Άρθρα