Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Διαμαντής Σκουλαρίκης: «Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Πόρτο Λάγους και υπάρχουν λύσεις».

diamanths skoylarikhs (2) diamanths skoylarikhs diamanths skoylarikhs (1)

Με το τεράστιο πρόβλημα της υποβάθμισης από Υπολιμεναρχείο σε Β΄ Σταθμό, ασχολήθηκε με την επίσκεψη του στο Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους ο υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ξάνθης κ. Διαμαντής Σκουλαρίκης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την διοίκηση και τα στελέχη τα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά και ζητούν εναγωνίως λύση.

Το θέμα του Υπολιμενρχείου του Πόρτο Λάγους ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων το γνωρίζει πολύ καλά και τους απασχόλησε από κοινού με τον Τέρενς Κουίκ, Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ και Περιφερειακό Σύμβουλο της ΑΜΘ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στάθηκαν δίπλα στο πρόβλημα και το ανέδειξαν με επερώτηση στην Βουλή.

Ο Υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα θέμα που γνωρίζω πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή αυτής της απόφασης, μαζί με τον κ. Τέρενς Κουίκ, σταθήκαμε δίπλα και το αναδείξαμε μέσω του κοινοβουλίου με σχετική επερώτηση».

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης συζήτησε με τους επαγγελματίες της περιοχής ακούγοντας τα προβλήματα τους και δεσμευόμενος ότι αν οι Ξανθιώτες τον εμπιστευτούν, επειδή γνωρίζει πολύ καλά που πονάνε οι επαγγελματίες, είναι και αυτός ο ίδιος επαγγελματίας, θα ασχοληθεί ασταμάτητα για να ξαναζωντανέψει η αγορά του Πόρτο Λάγους.

Σχετικά Άρθρα