Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για τις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος

Η ιστορία του λύκου με τον βοσκό είναι γνωστή σε όλους και δεν χρειάζεται να την αναφέρω. Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται εδώ και 40 χρόνια μετά την μεταπολίτευση στις προεκλογικές περιόδους, ότι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις ήταν ΚΡΙΣΙΜΕΣ για τον τόπο μας.

Μήπως σήμερα φτάνοντας η χώρα μας σε οριακό σημείο δεν έχουμε αντιληφθεί ότι ξεπεράστηκε ο όρος “κρισιμότητα” και ευρισκόμεθα στην περιοχή της κατάρρευσης.

Τον τελευταίο χρόνο, το κόμμα της αντιπολίτευσης εκμεταλλευόμενο τις δύσκολές καταστάσεις που βιώνουν οι συμπολίτες μας επενδύει στο θυμό και στην άγνοια. Με λεονταρισμούς προς τους εταίρους άνευ ουσίας, ψεύδη, υποσχεσιολογία των πάντων και στους πάντες, έχει έναν στόχο. Τον σφετερισμό της εξουσίας, για πάντα, με νεοκομουνιστικές λογικές. Άλλωστε ακολουθεί πιστά το δόγμα επιστημόνων της προπαγάνδας, ότι όταν η Αλήθεια δεν μας συμφέρει τότε ασφαλώς πρόβλημα έχει η αλήθεια.

Έλληνες, λάθη έγιναν, παραλήψεις υπήρξαν, κόσμος δυσκολεύτηκε. Όμως η Ελλάδα μέσα από πορεία 30 ετών μέσα στην Ευρώπη, με την Ευρώπη, έφτασε να είναι στο επίπεδο που βιώναμε προ κρίσης. Για να επανέλθει η χώρα μας σ’ αυτό το επίπεδο, ένας δρόμος υπάρχει: να δώσουμε απάντηση σε όλους τους άφρονες καιροσκόπους και συνεταίρους του “λόμπυ” της δραχμής ,συντασσόμενοι γύρω από όλες τις ευρωπαϊκές πατριωτικές δυνάμεις δίνοντας απάντηση με ένα αδιαμφισβήτητο ΝΑΙ στην Ευρώπη ΝΑΙ στο Ευρώ.

Σχετικά Άρθρα