slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Δεν περπατάει τίποτε στην αγορά της Ξάνθης. Ανύπαρκτο το εορταστικό κλίμα, δεν βοήθησε και ο Δήμος μας

Δυστυχώς απ’ όσο βλέπω ο ίδιος αλλά και από όσο μου λένε Ξανθιώτες επαγγελματίες δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η εορταστική κίνηση στα μαγαζιά της πόλης.

Αν και το κοινωνικό μέρισμα έχει φτάσει στους λογαριασμούς των συμπολιτών μας αυτό δεν κατευθύνεται προς την αγορά της πόλης αλλά σε άλλες υποχρεώσεις προς το κράτος και ΔΕΗ ή θέρμανση και ίσως μόνο ένα μικρό μέρος του έφτασε στην κατανάλωση στον τομέα του φαγητού.

Στην ανατροπή αυτού του κακού κλίματος δεν συμβάλει καθόλου και ο κακός ο στολισμός που έγινε φέτος από το Δήμο της Ξάνθης αλλά και οι ανύπαρκτες εκδηλώσεις οι οποίες προαναγγέλθηκαν μεν αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχουν σε κανένα σημείο της πόλης!!!

Επαγγελματίες μόνοι τους προσπαθούν να κάνουν διάφορα πράγματα στις γειτονιές τους και στους δρόμους στους οποίους δραστηριοποιούνται (Δαγκή) αλλά αυτό δεν φτάνει. Όταν ο Δήμος είναι απών τότε δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα πράγματα!!! Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει κάποια κίνηση ώστε να αντισταθμιστεί η μεγάλη χασούρα που υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά.

Σχετικά Άρθρα