Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Δεν μπόρεσε να χαρεί τα 500 ευρώ και το laptop που έκλεψε. Τον έπιασαν την άλλη μέρα

laptop

Εξιχνιάστηκαν μετά από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 2 κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί, την 12-8-2014 το πρωί, στην πόλη της Κομοτηνής. Συνελήφθη στις 13-8-2014 τις πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, το πρωί της 12-8-2014, εισήλθε σε 2 οικίες στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 525 Ευρώ και 4 δολαρίων ΗΠΑ, 1 χαρτονόμισμα των 100 δραχμών, 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και 1 κινητό τηλέφωνο. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν ο παραπάνω υπολογιστής και το μεγαλύτερο μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα