Γενική

Δεν θα αφήσουμε να γίνει γκέτο λαθρομεταναστών η Ξάνθη μας

Μην κάνουν κανένα αστείο γιατί η Ν.Δ. θα πάρει 5% στις εθνικές εκλογές

Μεγάλη ανησυχία έχει προκύψει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης με την πληροφορία που μετέδωσε πρώτο το xanthi- news.blogspot.com (το blog της εφημερίδας μας) την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η Κυβέρνηση σχεδιάζει να φέρει στην πόλη της Ξάνθης ένα από τα στρατόπεδα φιλοξενίας λαθρομεταναστών της βόρειας Ελλάδας!!!
Σήμερα για ακόμη μια φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, σε όλη την τοπική πολιτική εξουσία, αλλά και την στρατιωτική ηγεσία του ΔΣΣ. Οι πολίτες της Ξάνθης δεν πρόκειται να επιτρέψουν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Χρύσας.
Η XanthiNews άνοιξε το θέμα και κοινοποίησε τις προθέσεις της Κυβέρνησης για να μην βρεθούμε προ ειλημμένων αποφάσεων. Για τον λόγο αυτό από αύριο, θα δημοσιοποιούμε σταδιακά την γνώμη των πολιτικών μας (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης) και την άποψή τους για την κυβερνητική αυτή απόφαση. (Φυσικά στην εναντίωση αυτή της τοπικής κοινωνίας θα είμαστε πρωτεργάτες και δεν θα αφήσουμε να γίνει αυτό το στρατόπεδο λαθρομεταναστών «με καμία κυβέρνηση»).

Σταύρος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα