slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δείτε video και φωτογραφίες από την επίσκεψη της Μαρίας Σπυράκη στην Ξάνθη

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Η Υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη επισκέφτηκε σήμερα την πόλη μας στα πλαίσια της περιοδείας της για την υποψηφιότητα της στις 26 Μαΐου…

Η ευρωβουλευτής και πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση εκτός των άλλων και με τον σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 1 και 15 το μεσημέρι  στο γραφείο της Δικηγόρου Μαρίνας Παυλίδου και είχε να κάνει με τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα δηλώνοντας ότι στόχος της είναι να βοηθήσει από την ευρωβουλή για την επίλυση των προβλημάτων.

Στην αίθουσα παραβρέθηκαν η πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Ξάνθης, μέλη του ΔΣ, εκπρόσωπος του συλλόγου τυφλών Ξάνθης, εκπρόσωποι του συλλόγου επικουρικών βραβείων νομού Ξάνθης,  και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατέγραψαν το γεγονός.

Η κυρία Σπυράκη αμέσως μετά τη συνάντηση μετέβει  στον σύλλογο ρομποτικής Ξάνθης  όπου μίλησε με την πρόεδρο την κυρία Μαρία Γκαγκώνη και με τα μέλη του συλλόγου για τα προβλήματα και τους μελλοντικούς στόχους της Ρομποτικής  αλλά και της ευρωπαϊκής διαδρομής που μπορούν να ακολουθήσουν.

Αμέσως μετά ακολούθησε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Ξάνθης.

Δείτε το live video της xanthinews.gr:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα