slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δείτε το τρέιλερ από το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανουσάκη που γυρίστηκε στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης (Την παρασκευή ολοκληρώνονται τα γυρίσματα)

Γράφει  η Μαίρη Δαληκριάδου

Την Παρασκευή ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του πολυσυζητημένου σήριαλ  του Μανούσου Μανουσάκη, το Κόκκινο Ποτάμι, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Ενώ ήδη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ξεκίνησε η μετάδοση του διαφημιστικού της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς που θα προβληθεί από το OPEN:

Σχεδόν 100 χρόνια πίσω έχει γυρίσει ο χρόνος στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, καθώς εδώ και μέρες πραγματοποιούνται γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη νέα δουλειά Τα γυρίσματα που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 19 Ιουλίου ξεκίνησαν από την πλατεία Μητροπόλεως.

Μάλιστα, τα κοστούμια και η ατμόσφαιρα εποχής έκαναν πολλούς να κοντοσταθούν για μια φωτογραφία ή για να παρακολουθήσουν κάποιες από τις σκηνές. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων βοήθεια προσέφεραν τόσο ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης όσο και ο Σύλλογος για την Προστασία και την Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης Ξάνθης. Άλλωστε, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν παρών στην πρόσκληση να λάβουν μέρος ως βοηθητικοί ηθοποιοί.

Αναμένουμε επί τοις οθόνης…

Σχετικά Άρθρα