slider Μουσική Τελευταία Νέα

Δείτε το νέο remix του DJ Morrello από την Ξάνθη Camila Cabello – Havana ft. Young Thug (βίντεο)

New remix! Check it out!

Camila Cabello – Havana ft. Young Thug (Morrello Remix), το κομμάτι θα παίξει σε όλα τα club αλλά και στο Καρναβάλι της Ξάνθης!!!!

Ο DJ Morrello είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ενεργούς DJ στην Ελλάδα. Μόλις 19 ετών και έχει παίξει σε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις (party, open-air εκδηλώσεις κ.α). Από μικρός ανακάλυψε το πάθος του για την μουσική, σε ηλικία μόλις 12 ετών απόκτησε την πρώτη του κονσόλα και άρχισε να πειραματίζεται στο να μιξάρει τις επιτυχίες.

Οι μουσικές επιρροές του είναι οι παγκοσμίου φήμης DJ’s, ενώ τα μουσικά του ακούσματα είναι όλων των ειδών. Έχει την δυνατότητα να κάνει performance σε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις. Έχει επαφές και συνεργασίες με καλλιτέχνες σε πανελλαδική εμβέλεια και όχι μόνο.

Ορόσημο στην σταδιοδρομία του αποτελεί η μουσική επένδυση του Καρναβαλιού της Ξάνθης 2014, 2015, 2016 και 2017 (και φυσικά και 2018 στην κεντρική παρέλαση την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου αλλά και στην μεγάλη βραδινή το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου). Όπως επίσης τα acts του στο Xanthi Color Wars 2016/2017 και Colors Festival Kavala 2017 .

Σχετικά Άρθρα