sliderΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Δείτε τι ώρα θα γίνει σήμερα η παρέλαση της 28 ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη

Αυτό είναι το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής μας επετείου και της παρέλασης της 28 ης Οκτωβρίου:

Ώρα 10.30 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμoνος. Εκφώνηση πανηγυρικού από την κα Λαζαρίδου Μάρθα Ψυχολόγο του 1ου Γ.Ε.Λ. Ξάνθης.

Ώρα 11:00 Λιτή δεξίωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη Κωνσταντίνο στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Ώρα 11:45 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ,  τον Αντιπεριφερειάρχη, το Στρατηγό Δ/τή Δ΄Σ.Σ., το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., τον Αστυνομικό Δ/ντή, τον Λιμενάρχη Λάγους, τον Δ/τή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, την Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών, τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, όλες τις Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και τους εκπροσώπους αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων .

Ώρα 12:00 Παρέλαση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εθελοντών του Ε.Ε. Σταυρού, Συλλόγων, Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Οδηγών και Τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Την ευθύνη της παρέλασης των μαθητών θα έχει ο κ. Αθανάσιος Πέτσιος, Υπεύθυνος του Τμ.Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Ξάνθης.

Ώρα 17:00 Υποστολή της σημαίας. Τιμές θα αποδώσει Στρατιωτικό Άγημα και η Μουσική του Δ΄Σ.Σ.

Σχετικά Άρθρα