sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Δείτε προφητικό βίντεο από το 2016 με τον Τσολακίδη να προειδοποιεί τον Τσιτιρίδη για την “τρύπα” που θα δημιουργηθεί στην ΔΕΥΑΑ. Ο Τσιτιρίδης υποστήριζε τότε ότι είναι λογιστικό το έλλειμμα!!!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Καναλιού 6 (13 Οκτωβρίου 2016!!!!) όπου προφητικά ο Βασίλης Τσολακίδης προειδοποιούσε τον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη αλλά αυτός έλεγε από τότε ότι το έλλειμμα είναι μόνο λογιστικό και ότι το μόνο πρόβλημα είναι η ΔΕΗ την οποία και έχει κανονισμένη…. Προχθές επιτέθηκε στον ΔΙΚΟ του πρόεδρο Νίκο Χατζόπουλο γιατί λέει χρωστάει στην ΔΕΗ.

Μα δήμαρχε στα λέγανε αλλά δεν άκουγες ήθελες να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ και να κάνεις τον καλό ρίχνοντας την τιμή του νερού και να που οδηγήθηκε τώρα η ΔΕΥΑΑ.

Παρακάτω το ρεπορτάζ του Καναλιού 6 από το 2016

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Οι αυξήσεις των τελών ύδρευσης στην παραλιακή ζώνη των Αβδήρων έγινε η αιτία αντιπαράθεσης μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης με τον κύριο Τσολακίδη να μιλά για ορατό τον κίνδυνο λουκέτο στην εταιρεία λόγω των χρεών που έχουν δημιουργηθεί και τον Δήμαρχο Αβδήρων να ανταπαντά ότι το όποιο έλλειμμα είναι λογιστικό και θα μηδενιστεί στην επόμενη χρονιά.

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε εκ νέου στο Δήμο Αβδήρων με αιχμή τις αυξήσεις στα τιμολόγια ύδρευσης αφού η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να προβεί σε υπέρογκες αυξήσεις για όσους διαθέτουν σπίτι στην παραλία, όπως καταγγέλλει η παράταξη Τσολακίδη μετά την μείωση στην οποία προχώρησε η πλειοψηφούσα παράταξη όταν ανέλαβε τα ηνία του δήμου και παρά τις προειδοποιήσεις για μαύρη τρύπα στην επιχείρηση κάτι που επιβεβαιώνεται

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ

ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

Απαντώντας ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης σημειώνει ότι οι ζημιές που εμφανίζονται είναι καθαρά λογιστικές οι οποίες και θα απαλειφθούν το 2016 διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους δημότες ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπει λουκέτο στην δημοτική επιχείρηση. Σε ότι αφορά στην αύξηση των τιμολογίων στην παραλιακή ζώνη ο δήμαρχος Αβδήρων σημειώνει ότι είναι ένα μέτρο που λαμβάνεται ως αντικίνητρο για την σπατάλη του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Κλείνοντας ο κύριος Τσιτιρίδης διαβεβαίωσε τους δημότες των Αβδήρων ότι η πολιτική του δήμου στο νερό δεν πρόκειται να αλλάξει και οι μειώσεις των τελών θα συνεχίσουν να ισχύουν όπως σήμερα.

Σχετικά Άρθρα