slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δείτε ποιος Ξανθιώτης έδωσε αίμα 80 φορές!!!Με επιτυχία η εκδήλωση Βραβεύσεων του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης (Φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24 Μαΐου  το βράδυ, η εκδήλωση βράβευσης των Ξανθιωτών εθελοντών αιμοδοτών με τα βραβεία του υπουργείου υγείας και κοινωνικών ασφαλίσεων στο κοσμικό κέντρο «Απόλλων»

Ο σύλλογος αιμοδοτών  ν. Ξάνθης «Η αγάπη» από το 2004 για 16 συναπτά έτη έχει καθιερώσει αυτή την εκδήλωση και τιμά τους εθελοντές που ξεχωρίζουν με την προσφορά τους σε αίμα  για τις  ανάγκες του συλλόγου.

Ξεχωριστή παρουσία είναι αυτή του αιμοδότη και επιχειρηματία Στέλιου Αρσενίου που έχει δώσει 80 φορές αίμα!!!! Ξεχωριστές και οι υπόλοιπες βραβεύσεις αιμοδοτών που προσφέρουν στον σύλλογο.

Η όμορφη βραδιά κύλησε με φαγητό και ποτό και χορό ενώ πραγματοποιηθηκε και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα για την ενίσχυση 75 οικογενειών με προβλήματα επιβίωσης.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Παπαχρόνης που αξίζει τα συγχαρητήρια μας για άλλη μία φορά αφού για πολλά χρόνια συντονίζει τον σύλλογο που είναι ο πρώτος στην Ελλάδα σε προσφορά αίματος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της γιορτής Αιμοδότη 20019:

Για σήμερα  Σάββατο 25 Μαΐου – Πλατεία Διοικητηρίου Ξάνθης 10:00 – 13:00. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία με τις συμμετοχές του  3ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης και του Συλλόγου Παιδιών ΑΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ». Επίσης σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης (άνωθεν Δημοτικού Πάρκινγκ Ξάνθης) με την   συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης μας για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ.

Αύριο  Κυριακή 26 Μαΐου  στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνη του Γηροκομείου Ξάνθης  το πρωί θα τελεσθεί Αρτοκλασία και Μνημόσυνο Αγάπης  υπέρ Υγείας και εις μνήμη των εθελοντών αιμοδοτών-μελών.

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά χτες:

 

 

Σχετικά Άρθρα