slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Δείτε γιατί φέτος πρέπει να επιλέξετε για το παιδί σας το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Ορίζοντας”. Συνέντευξη με την υπεύθυνη σπουδών Ουρανία Μάμα

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Ορίζοντας” στη Ξάνθη, δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες των μαθητών καθώς η επιτυχία και το μέλλον τους είναι η προτεραιότητά μας.

Στο φροντιστήριο “Ορίζοντας” αναλαμβάνουν την προετοιμασία και τη στήριξη των μαθητών από την πρώτη τάξη του Γυμνασίου μέχρι και τις Πανελλαδικές εξετάσεις με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Η διδασκαλία γίνεται πιο ευχάριστη και κατανοητή με τη χρήση διαδραστικού πίνακα και νέων τεχνολογιών.

Ρώτησα την υπεύθυνη του φροντιστηρίου “Ορίζοντας” για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος γονιός το φροντιστήριο και μου έδωσε μια σειρά από 13 σύντομες απαντήσεις:

– γιατί στο φροντιστήριο “Ορίζοντας” διδάσκουν έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές,

– διοργανώνουμε εξεταστικές περιόδους ανάλογες των πανελληνίων, ώστε να εξοικειώνονται οι μαθητές μας,

– γίνονται οργανωμένες και τακτικές συναντήσεις γονέων καθηγητών, ώστε να είναι ενήμεροι για την πρόοδο και την επίδοση των παιδιών τους

– κατευθύνουμε υπεύθυνα τους μαθητές μας, ώστε να μελετούν με σύστημα και να καλύπτουν τις απορίες και τα κενά τους,

– γιατί το φροντιστήριο “Ορίζοντας” είναι μαθητοκεντρικό και γι’αυτό κάθε βδομάδα προσφέρεται διδακτική στήριξη, εκτός ωραρίου, στους μαθητές που το έχουν ανάγκη,

– οργανώνουμε ολιγομελή τμήματα και ιδιαίτερα μαθήματα,

– προσφέρουμε δωρεάν μεγάλο όγκο σημειώσεων,

– κάνουμε το μάθημα να είναι μια δημιουργική διαδικασία,

– μας ενδιαφέρει η εμβάθυνση στη γνώση κι όχι η στείρα απομνημόνευση,

– το πρόγραμμα είναι κατάλληλα διαμορφωμένο με βάση τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών,

– θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν και τον ελεύθερο χρόνο τους. Γι’ αυτό οι ώρες των μαθημάτων είναι αυτές που πραγματικά χρειάζονται,

– οι καθηγητές μας είναι δίπλα στους μαθητές και εκτός μαθήματος

– γιατί θέλουμε τα παιδιά μας να πετύχουν τους στόχους τους.

Όπως μας είπε κλείνοντας, τόσο η ίδια η υπεύθυνη όσο και οι έμπειροι καθηγητές του φροντιστηρίου θα είναι εδώ κάθε στιγμή για να θέσουν γερές βάσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιτυχία των μαθητών.

Το φροντιστήριο “Ορίζοντας” βρίσκεται στην Ευζώνων 4 στο Πάρκο της Μεξικάνας στην Ξάνθη και το τηλέφωνό του είναι το 2541107595.

 

 Και μια ενδιαφέρουσα προσφορά: Τώρα το φροντιστήριο “Ορίζοντας” προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίδακτρα για όλες τις νέες εγγραφές μέχρι 31 Ιουλίου.

 

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Ορίζοντας” υπογράφει την επιτυχία των μαθητών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Σχετικά Άρθρα