slider Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Δήμος Ξάνθης: Αλλαγή ώρας στα “παραμύθια που θα πω”…

Στα παιδιά που αγαπώ, αλλάζω την ώρα για τα  παραμύθια που θα τους πω.

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι τροποποιεί την ώρα της πρώτης μετάδοσης σε καθημερινή βάση των παραμυθιών της Κάρμεν Ρουγγέρη για τα παιδιά της Ξάνθης, καθώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης είναι για όλους τους μαθητές σε πρώτη προτεραιότητα.

Έτσι η ώρα μετάδοσης κάθε ημέρα θα είναι στις 12:00 το μεσημέρι και η πρεμιέρα των παραμυθιών, κανονικά,  την Τρίτη 7 Απριλίου 2020.

Το ταξίδι ξεκινά αύριο για όλους, με επίκεντρο βέβαια τους μικρούς φίλους του Δήμου Ξάνθης, στον μαγικό κόσμο των  παραμυθιών και της Ελληνικής Μυθολογίας  με την Κάρμεν Ρουγγέρη, σε ένα πλαίσιο που συνδυάζει τόσο την ψυχαγωγία, όσο και την εκπαίδευση.

Μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και είναι ευκαιρία να τα πούμε.

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει…  κάθε ημέρα στις 12:00  στο κανάλι:

Youtube https://bit.ly/cityofxanthi-youtube

και στο

Facebook https://www.facebook.com/cityofxanthigr

Κάθε ημέρα στις 13:00  μετά  το μεσημέρι στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9» και στο «Zapping» της ιστοσελίδας radio899.gr της Δ.Ε.Π.Θ.Ε. Ξάνθης.

Οι ώρες για τα παιδιά στο σπίτι είναι δημιουργικές και ο Δήμος Ξάνθης αναπτύσσει μια σειρά  πρωτοβουλιών και στοχευμένων δράσεων, πάντα «Μένοντας στο Σπίτι»,  με πρώτη αυτή εδώ, ενώ η   συμμετοχή και η διάδραση, η αλληλεπίδραση  που θα αναπτυχθεί από τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους,  θα είναι καθοριστική για τις επόμενες παρεμβάσεις του Δήμου Ξάνθης.

                                           Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα