slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Δήμαρχε πες το… μας κάνεις πλάκα έ; Δείτε την Ξεφτίλα της Πιστοποιημένης Παιδικής χαράς της οδού Οδυσσέως. Προχθές έλαβε το ειδικό σήμα πιστοποίησης!!!!

«Η ασφάλεια και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας αποτελεί προτεραιότητα όλων μας» έγραψε ο Δήμαρχος στο μήνυμά του προς τους Ξανθιώτες μόλις στις 7 Ιουνίου 2018 με δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα έλεγε προχθές

«Ακόμη μία παιδική χαρά, αυτή την φορά στην περιοχή της Κυψέλης, στο τέρμα της οδού Οδυσσέως, έλαβε το ειδικό σήμα πιστοποίησης από το Υπουργείο και είναι πλέον απόλυτα εναρμονισμένη με την σχετική νομοθεσία, τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, για τους μικρούς επισκέπτες, αφού διαθέτει πιστοποιημένα όργανα, πρότυπο δάπεδο ασφαλείας και σύγχρονο αστικό εξοπλισμό.

Μπλα μπλα μπλα μπλα

Οι παιδικές χαρές καλύπτουν μέρος των αναγκών για αναψυχή, παιχνίδι και στιγμές χαλάρωσης τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους.

Η ασφάλεια και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας αποτελεί προτεραιότητα όλων μας».

Εμείς λοιπόν πήγαμε στην εν λόγο παιδική χαρά σήμερα το πρωί και είδαμε αυτά τα χάλια, τα οποία δεν επιτρέπεται να υπάρχουν 4-5 μέρες μετά την πιστοποίηση, δεν συμφωνείς κ. Δήμαρχε;

Αυτό δεν είναι κανονικό!!

Ούτε αυτό

Ούτε και αυτό

Κια εδώ υπάρχει πραγματικό πρόβλημα μιας και ανα πάσα στιγμή αυτά μπορεί να πέσουν πάνω σε κάποιο παιδάκι

Ναι αυτό έτσι πρέπει να είναι

Οι λάμπες  σπασμένες και τα καλώδια χύμα

Αυτό θα έπρεπε να είναι έτσι προστατευμένο και σωστά είναι

η διαφορά της καλής και της χαλασμένης τραμπάλας

Αυτά για σήμερα …

Σχετικά Άρθρα