Παραπολιτικά Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δήλωση του Κώστα Ζαγναφέρη υποψήφιου Αντιπεριφέρειάρχη με τον συνδυασμό του Γ. Παυλίδη

Κύριε  Αντιπεριφερειάρχα. Η συγκροτημένη άποψη για τα προβλήματα του τόπου και ως επακόλουθο αυτής η επίλυσή τους , είναι άγνωστη λέξη για τον εκπρόσωπο της παράταξης «Βιομηχανία ψηφισμάτων» Κ. Καραλίδη. Πολλές φορές, η ευγένεια και η ανοχή μας, σε κάποιες αποφάσεις σας , με γνώμονα το καλό του τόπου λαμβάνεται ως αδυναμία.

Θα ήθελα να θυμίσω στον Κ. Καραλίδη μερικά από τα θαύματα που έγιναν στον τόπο μας κατά την διάρκεια της θητείας του. Στην θέση δύο παραγωγικών σχολών ,δημιουργήθηκαν αντίστοιχα «Φυλακές», παρά της Φαραωνικές συσκέψεις της παράταξης του στο Δημαρχείο Ξάνθης. Εγινε υποβάθμιση των λιμεναρχείων (Ξάνθης- Αβδήρων ). Το στρατολογικό γραφείο Ξάνθης εξαφανίστηκε σε μια νύχτα. (Από ψηφίσματα όμως Δόξα των Θεώ).

Μετεστέγαση του Καζίνο στην Αλεξανδρούπολη. Επί των ημερών σας  καταστράφηκε το μισό ζωικό κεφάλαιο του νομού. Επί ημερών σας  η περιφέρειά μας έγινε αποικία για το Ιού του Νείλου. Επί θητείας Γιαννακίδη , βγήκαμε πρωταθλητές ανεργίας. Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε η μεγαλύτερη μείωση εισοδήματος συγκριτικά με τις άλλες περιφέρειες. Η αποβιομηχάνιση και καταστροφή των υποδομών είναι εμφανής σε κάθε σημείο.

Κύριε Αντιπεριφεριάρχα

Βγείτε από το γραφείο σας, και πάμε μαζί να ακούσουμε τα προβλήματα των πολιτών. Ισως τότε καταλάβετε . Το να σας λιβανίζουν συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης μόνο το δικό σας «φαραωνισμό» εξυπηρετούν.

ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

ΥΓ. Ανακοινώστε 4-5 φορές ακόμη ως μεγάλο σας όραμα κάποια έργα της εποχής Παυλίδη (Χατζιδάκειο)

Σχετικά Άρθρα