slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Γρηγόρης Στογιαννίδης: Θα στηρίξουμε το δημόσιο σύστημα Υγείας, γιατί αποτελεί το θεμέλιο του κράτους Πρόνοιας και Αλληλεγγύης

Ακολουθεί δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου επισκέφθηκα το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και συναντήθηκα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και την Πρόεδρο του Επιστημονικού προσωπικού. Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος δικού μου και μετά από πληροφορίες που έφτασαν από εργαζόμενους και συμπολίτες μας και αφορούν την κατάσταση των κλινικών.

Όντως από την ενημέρωση που μου έγινε από τους θεσμικά αρμόδιους του Νοσοκομείου , διαπίστωσα τη μεγάλη ανάγκη στελέχωσης του Νοσοκομείου με νέο και περισσότερο ιατρικό προσωπικό. Επίσης, προτάθηκαν τρόποι που θα μπορούσαν άμεσα να δώσουν λύση στο πρόβλημα της στελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό.

Η πάγια πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει η στήριξη του Δημόσιου συστήματος Υγείας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι αν οι συμπολίτες μου εμπιστευτούν και την επόμενη τετραετία τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά να τους εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο, το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης θα συνεχίσει να λειτουργεί, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες. Θα στηρίξουμε το δημόσιο σύστημα Υγείας, γιατί αποτελεί το θεμέλιο του κράτους Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

 

Σχετικά Άρθρα