slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Γνωστά αεροβόλα πιστόλια CO2 που θα βρείτε online

Η σκοποβολή έχει πολλούς fans, οι οποίοι όχι μόνο βάζουν στόχους αλλά τους εκπληρώνουν κιόλας. Υπάρχουν πλέον στην Αττική, πολλά σκοπευτήρια, τα οποία προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον για να επιδοθεί κάποιος στην σκοποβολή και να προπονηθεί με τον καλύτερο τρόπο σε πραγματικές συνθήκες.

Παρακάτω θα βρείτε πολύ σημαντικές πληροφορίες για το πιο χρήσιμο αξεσουάρ αυτού του χόμπι, που δεν είναι άλλο από το όπλο. Το αεροβόλο πιστόλι, μπορεί να λειτουργεί με ανάκρουση αλλά και χωρίς ανάκρουση. Επιλέξαμε από το Survival μία μεγάλη ποικιλία σε αεροβόλα και σε αξεσουάρ που τα συνοδεύουν, ώστε να προχωρήσετε στο αγαπημένο σας χόμπι, με ασφάλεια και συνεχή πρόοδο.

Αεροβόλα με ανάκρουση

Είναι ο πιο δημοφιλής τύπος αεροβόλου, με πολύ εύκολη λειτουργία. Οπλίζει μέσω της κάννης του ή του μοχλού του. Η κίνηση του ελατηρίου προκαλεί ανάκρουση. Είναι ελαφριά όπλα και έχουν μεγάλη ανάδραση. Επίσης παρέχονται σε σταθερό κόστος και είναι αυτόνομα και αρκετά αξιόπιστα. Από τα αρνητικά αυτού του όπλου είναι ότι μπορεί να επηρεάσουν την σκόπευση.

Αεροβόλα χωρίς ανάκρουση

Μπορείτε να τα βρείτε σε κατηγορίες. Τα αεροβόλα ελατηρίου διοξειδίου, αυτά με ενσωματωμένη τρόμπα και τα προσυμπιεσμένου αέρα.Τα αεροβόλα διοξειδίου του άνθρακα είναι επίσης μία πολύ δημοφιλής επιλογή για μικρές και μεγάλες αμπούλες. Αν τώρα ξεκινήσατε την σκοποβολή, προτείνουμε να τα επιλέξετεκαθώς το μικρό τους βάρος τα κάνει πολύ δημοφιλή. Αναμφισβήτητα είναι από τα πιο διασκεδαστικά όπλα.

ΤοWalther CP99 της UMAREXείναι ένα μοντέρνο αεροβόλο πιστόλι που θα δώσει ισχυρό κίνητρο σε έναν αρχάριο να μην τα παρατήσει και πολλές δυνατότητες σε έναν προχωρημένο χρήστη όπλων να συνεχίσει με ποιότητα τις προπονήσεις του. Παραγγελία και περαιτέρω χαρακτηριστικά από εδώ.

Σε Nickel και μαύρο σκελετό για κορυφαίο design

H UMAREX σας προτείνει ακόμα ένα μοναδικό αεροβόλο πιστόλι, το οποίο έχει κατασκευαστεί από άριστης ποιότητας πολυμερικό υλικό σε Nickel και μαύρο χρώμα. Το μοντέλοWalther CP99 Compact εγγυάται επιτυχία σκόπευσης και φοβερή εργονομία. Η πώληση των αεροβόλων όπλων επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών, με επίδειξη ταυτότητας. Στα όπλα δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

Ξεκινήστε τις αγορές σας σε αεροβόλα πιστόλιακαι άλλα αξεσουάρ σκοποβολής,στοsurvival.gr.

Σχετικά Άρθρα