slider Τελευταία Νέα

Γνωριμία με τα ΜΜΕ του νέου πρυτανικού σχήματος του ΔΠΘ σήμερα το πρωί

Αναβάθμιση, Ακαδημαϊκότητα, Εργασιακή Ηρεμία, είναι οι άξονες που έθεσε για την νέα του θητεία το νέο Πρυτανικό σχήμα του ΔΠΘ.
Το ΔΠΘ είναι μέσα στη χιλιάδα των Πανεπιστημίων παγκοσμίως και τα τμήματά του παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα και επιθυμούμε την περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξή του.
Αυτό τόνισε κάνοντας μια μικρή τοποθέτηση ο νέος Πρύτανης του ΔΠΘ, Αλέξανδρος Πολυχρονίδης.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των αντιπρυτάνεων όπως του Φώτη Μάρη –Αντιπρύτανη επί των Οικονομικών προγραμματισμού και Ανάπτυξης-για νέο ρόλο και βηματισμό στο νέο πλαίσιο που υπάρχει.
Η Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Μάθησης, Μαρία Μιχαλοπούλου, σημείωσε πως θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα Δια Βίου Μάθησης, δράσεων και κοινοποίησης αυτών.
Από την πλευρά της η αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Ζωή Γαβριηλίδου, έκανε λόγο για προσβάσιμο Πανεπιστήμιο 100%, ενώ στις 12 -18 Νοέμβρη ολοκληρώνεται η διαδικασία πιστοποίησης του Ιδρύματος.
Τέλος ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Θεμάτων , Ραφαήλ Σαλδατζόπουλος, μίλησε για υποστελεχωμένο ΔΠΘ, το οποίο θα πρέπει να μετατραπεί σε ένα ελκυστικό μέρος για μετατάξεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.Στάθηκε δε και στην δημιουργία του νέου Εσωτερικού Κανονισμού.

Η xanthinews.gr βρέθηκε στην συνέντευξη

 

Σχετικά Άρθρα