slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Για τρίτη φορά εθελοντική αιμοδοσία στο 12 ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης αύριο Τετάρτη

Με σύνθημα “Κάθε σπίτι μαθητή κι ένας αιμοδότης”, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», συνδιοργανώνουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την Τετάρτη20 Μαρτίου 2019 (09:00-14:00) στο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Μαραθώνος 2.

Η 3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑπου έχει γίνει πλέον θεσμός για το σχολείο μας είναι αφιερωμένη,όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στην εκλιπούσα  δασκάλα μας  Μαρία Ιωσηφίδουως ένδειξη μνήμης και αγάπης.

Στην προσπάθεια μας αυτή, συμμετέχουν μέσω του προγράμματος «ΝΟΙΑΖΩΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ» το 5ο , 6ο και 9ο Νηπιαγωγεία Ξάνθης που θα μοιράζουν στην κεντρική πλατεία τη Δευτέρα το πρωί ενημερωτικά έντυπα, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Εξοχής που θα παραβρεθεί στην Αιμοδοσία μας, για να αιμοδοτήσουν δάσκαλοι και να μάθουν τα παιδιά την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, προσφέροντας στους εθελοντές αιμοδότες αναμνηστικά φτιαγμένα από τα παιδιά.

Ας σκεφτούμε λίγο πόσο ανάγκη μας έχουν κάποιοι συνάνθρωποι μας.

Λίγο από το χρόνο μας, λίγο από την αγάπη μας, λίγο από το αίμα μας σώζει ζωές.

Πόσες φορές στη ζωή μας έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μικροί ήρωες για κάποιους πονεμένους συνάνθρωπους μας;

Οι πόρτες του σχολείου θα είναι ανοιχτές και για τους κατοίκους και εθελοντές του συνοικισμού της περιοχής μας, αν μπορούν και επιθυμούν και αυτοί να αιμοδοτήσουν.

Με εκτίμηση

ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων& ο Σύλλογος  Διδασκόντων

 

φώτο αρχείου

Σχετικά Άρθρα